Memurluk vaadiyle 5 kişiyi dolandırdılar

Karadeniz 17.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2502+ kez okundu.
 

Memurluk vaadiyle 5 kişiyi dolandırdılar

BARTIN’da 5 kişiyi devlet memuru yapma vaadiyle dolandırarak 200 bin TL alan 2 kişi, polis operasyonu ile yakalandı. Bartın’da iddiaya göre Nedim E. (47) ve Suna K. (42), güvenlerini kazandığı 5 kişiye memur olma sözü verdi. Nedim E. ve Suna K., 5 kişinin devlet kurumlarına ataması yapılmış gibi evrak düzenleyip gösterdi.   Nedim E. ve Suna K. işsiz olan 5 gence evrakları gösterdikten sonra verdikleri hesaplara kişi başı 40 bin TL yatırılmasını sağladı. Bir süre sonra şüphelenen 5 kişi durumu polise bildirdi. Polis, Nedim E. ve Suna K. gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramada kamu kurumlarına ait düzenlenmiş sahte evrak ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin hesaplarındaki paralara el konulması için işlem başlatıldı.   UTUKLANDILAR   Bartın'da 5 kişiyi devlet memuru yapma vaadiyle dolandırmaları nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Nedim E. ve Suna K., 'evrakta sahtecilik' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklandı.    

BARTIN’da 5 kişiyi devlet memuru yapma vaadiyle dolandırarak 200 bin TL alan 2 kişi, polis operasyonu ile yakalandı. Bartın’da iddiaya göre Nedim E. (47) ve Suna K. (42), güvenlerini kazandığı 5 kişiye memur olma sözü verdi. Nedim E. ve Suna K., 5 kişinin devlet kurumlarına ataması yapılmış gibi evrak düzenleyip gösterdi.

 

Nedim E. ve Suna K. işsiz olan 5 gence evrakları gösterdikten sonra verdikleri hesaplara kişi başı 40 bin TL yatırılmasını sağladı. Bir süre sonra şüphelenen 5 kişi durumu polise bildirdi. Polis, Nedim E. ve Suna K. gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramada kamu kurumlarına ait düzenlenmiş sahte evrak ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin hesaplarındaki paralara el konulması için işlem başlatıldı.

 

UTUKLANDILAR

 

Bartın'da 5 kişiyi devlet memuru yapma vaadiyle dolandırmaları nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Nedim E. ve Suna K., 'evrakta sahtecilik' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklandı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi