“MASKE TAK” UYARISI, RİZE’DE SİNYALİZASYON SİSTEMİNE YERLEŞTİRİLDİ

Rize 10.07.2020 - 16:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1533+ kez okundu.
 

“MASKE TAK” UYARISI, RİZE’DE SİNYALİZASYON SİSTEMİNE YERLEŞTİRİLDİ

Rize şehir merkezindeki trafik ışıkları ile vatandaşlara, Rize Belediyesi ekipleri tarafından yerleştirilen yazılarla "Maske Tak" çağrısı yapılıyor. Sağlık Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara yaptığı "Maske Tak" çağrısına her alanda destekler sürüyor. Salgından korunmak ve bulaş riskini en aza indirmek için maske takmanın önemine değinilerek, Rize’de bu yönde bir farkındalık oluşturmak amacıyla şehir merkezindeki trafik sinyalizasyon sistemindeki kırmızı ışıklara "Maske Tak" uyarı yazısı yerleştirildi. Kamuoyunda daha geniş kitlelere ulaşmak, koronavirüs (Kovid-19) tehdidini daha fazla kişilere duyurabilmek için Rize Belediyesi ekiplerince Rize şehir merkezindeki sinyalizasyon sistemine “Evde Kal” Yazısı yerleştirildi.

Rize şehir merkezindeki trafik ışıkları ile vatandaşlara, Rize Belediyesi ekipleri tarafından yerleştirilen yazılarla "Maske Tak" çağrısı yapılıyor.


Sağlık Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara yaptığı "Maske Tak" çağrısına her alanda destekler sürüyor. Salgından korunmak ve bulaş riskini en aza indirmek için maske takmanın önemine değinilerek, Rize’de bu yönde bir farkındalık oluşturmak amacıyla şehir merkezindeki trafik sinyalizasyon sistemindeki kırmızı ışıklara "Maske Tak" uyarı yazısı yerleştirildi.


Kamuoyunda daha geniş kitlelere ulaşmak, koronavirüs (Kovid-19) tehdidini daha fazla kişilere duyurabilmek için Rize Belediyesi ekiplerince Rize şehir merkezindeki sinyalizasyon sistemine “Evde Kal” Yazısı yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi