Mansur Yavaş'tan Osmanlıspor'a şok Haber

Siyaset 18.04.2019 - 20:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2036+ kez okundu.
 

Mansur Yavaş'tan Osmanlıspor'a şok Haber

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve hızlı başladı.Yavaş, seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Ciddi Gazete’nin haberine göre Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlıspor'a sağlanan para kaynağını kesti. Osmanlıspor’un bundan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin para kaynaklarından faydalanamayacağı ifade edildi. Akşam saatlerinde alınan karar, Ankara'da bundan sonra nasıl bir yönetim anlayışının hakim olacağını da gösterdi. SEÇİM DÖNEMİNDE SÖYLEMİŞTİ Mansur Yavaş, seçim döneminde katıldığı bir televizyon programında, Osmanlıspor'a aktarılan parayı Ankaralılar için yatırıma dönüştüreceğini söylemişti. Yavaş, canlı yayında şu açıklamayı yapmıştı: "Bize 'Kaynak nereden bulacaksınız?' diye soruyorlar. Hafriyat gelirleri Osmanlıspor'a verildi. Günlük 15-20 milyar gelir vardı oradan. Bilboard gelirleri vardı. Bunlar belediyelere verilseydi kaynak oluşurdu. Biz bunların tamamını Ankaralılar için kullanıp yatırımlarımıza kaynak oluşturacağız."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve hızlı başladı.Yavaş, seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Ciddi Gazete’nin haberine göre Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Osmanlıspor'a sağlanan para kaynağını kesti. Osmanlıspor’un bundan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin para kaynaklarından faydalanamayacağı ifade edildi. Akşam saatlerinde alınan karar, Ankara'da bundan sonra nasıl bir yönetim anlayışının hakim olacağını da gösterdi.

SEÇİM DÖNEMİNDE SÖYLEMİŞTİ

Mansur Yavaş, seçim döneminde katıldığı bir televizyon programında, Osmanlıspor'a aktarılan parayı Ankaralılar için yatırıma dönüştüreceğini söylemişti. Yavaş, canlı yayında şu açıklamayı yapmıştı: "Bize 'Kaynak nereden bulacaksınız?' diye soruyorlar. Hafriyat gelirleri Osmanlıspor'a verildi. Günlük 15-20 milyar gelir vardı oradan. Bilboard gelirleri vardı. Bunlar belediyelere verilseydi kaynak oluşurdu. Biz bunların tamamını Ankaralılar için kullanıp yatırımlarımıza kaynak oluşturacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi