Mansur Yavaş'tan ikinci operasyon: O'nu de görevden aldı.

Siyaset 12.04.2019 - 13:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1774+ kez okundu.
 

Mansur Yavaş'tan ikinci operasyon: O'nu de görevden aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı daire başkanlarını ve genel müdürleri daha görevden aldı. Bu isimler arasında EGO Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sarıgül de bulunuyor. Sarıgül, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin kayınbiraderi ve eşi Neşe Sarıgül'ün erkek kardeşiydi. Sarıgül, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, şube müdürlüğü, daire başkanlığı, genel müdür yardımcılığı, genel sekreter yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Yavaş daha önce de AKP'li Mehmet Özhaseki'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, ekmek fabrikası genel müdürlüğü ve KASKİ yönetim kurulu üyesi Refik Tuzcuoğlu'nu belediyedeki görevinden almıştı.Tuzcuoğlu, seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreterlik görevine getirilmişti. Belediyede Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan'ın yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı İsmail Yeşilyurt, Hukuk Müşaviri Veysel Kazan, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar görevden alındı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı daire başkanlarını ve genel müdürleri daha görevden aldı. Bu isimler arasında EGO Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sarıgül de bulunuyor.

Sarıgül, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin kayınbiraderi ve eşi Neşe Sarıgül'ün erkek kardeşiydi. Sarıgül, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, şube müdürlüğü, daire başkanlığı, genel müdür yardımcılığı, genel sekreter yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Yavaş daha önce de AKP'li Mehmet Özhaseki'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, ekmek fabrikası genel müdürlüğü ve KASKİ yönetim kurulu üyesi Refik Tuzcuoğlu'nu belediyedeki görevinden almıştı.Tuzcuoğlu, seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreterlik görevine getirilmişti.

Belediyede Teftiş Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan'ın yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı İsmail Yeşilyurt, Hukuk Müşaviri Veysel Kazan, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar görevden alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi