MAKAMINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI.

Türkiye 14.07.2020 - 08:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1996+ kez okundu.
 

MAKAMINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI.

İzmir'in Konak ilçesinde, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Halil İbrahim Yüksel, makamında tartıştığı V.E., tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan okul müdürü hastanede tedaviye alınırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, dün akşam  saat 19.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi 431 sokakta bulunan Konak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Halil İbrahim Yüksel ile görüşmeye gelen V.E., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Yaşanan gerginliğin ardından V.E., üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak Yüksel'e ateş açtı. Yüksel vücuduna isabet eden kurşunla yere yığılırken, şüpheli V.E., olay yerinden kaçtı. Silah sesi üzerine müdür odasına girenler, Yüksel'i kanlar içerisinde yerte yatarken görünce, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Yüksel'i ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burada tedaviye alınan Yüksel'in durumunun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise Yüksel'i tabanca ile vurduktan sonra kayıplara karışan V.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

İzmir'in Konak ilçesinde, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Halil İbrahim Yüksel, makamında tartıştığı V.E., tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan okul müdürü hastanede tedaviye alınırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.


Olay, dün akşam  saat 19.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi 431 sokakta bulunan Konak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Halil İbrahim Yüksel ile görüşmeye gelen V.E., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Yaşanan gerginliğin ardından V.E., üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak Yüksel'e ateş açtı. Yüksel vücuduna isabet eden kurşunla yere yığılırken, şüpheli V.E., olay yerinden kaçtı.


Silah sesi üzerine müdür odasına girenler, Yüksel'i kanlar içerisinde yerte yatarken görünce, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Yüksel'i ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burada tedaviye alınan Yüksel'in durumunun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Polis ekipleri ise Yüksel'i tabanca ile vurduktan sonra kayıplara karışan V.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi