Mahşeri yaşadılar. Servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Türkiye 12.07.2019 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2668+ kez okundu.
 

Mahşeri yaşadılar. Servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

İstanbul'da servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu İhsaniye mevkiinde bir servis midibüsü devrildi. Çok sayıda kişi yaralandı. Saat 14.00 sıralarında arka lastiği patladığı öne sürülen servis midibüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, midibüs devrildi. Kazada minibüs içinde bulunanlar yaralandı. 20'nin üzerinde yaralının olduğu öğrenilirken yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. 

İstanbul'da servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var


Kuzey Marmara Otoyolu İhsaniye mevkiinde bir servis midibüsü devrildi. Çok sayıda kişi yaralandı.


Saat 14.00 sıralarında arka lastiği patladığı öne sürülen servis midibüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, midibüs devrildi.


Kazada minibüs içinde bulunanlar yaralandı. 20'nin üzerinde yaralının olduğu öğrenilirken yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Jandarma ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi