Mahallenin ortasına iniş yapan helikopter heyecan yarattı

Karadeniz 19.08.2019 - 13:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2663+ kez okundu.
 

Mahallenin ortasına iniş yapan helikopter heyecan yarattı

TÜRKİYE Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) ait yüksek gerilim hattı kontrolü yapan helikopter Hürriyet mahallesindeki boş araziye iniş yaptı. TEİAŞ’a bağlı ve bölgedeki yüksek gerilim hatlarını havadan rutin kontrol için havalanan helikopter, Hürriyet mahallesindeki boş araziye iniş yaptı. Vatandaşların ne olduğunu anlayamadığı olayın gerçek yüzü daha sonra ortaya çıktı.   Jandarmanın güvenlik önlemi aldığı helikopter çevresinde vatandaşlar toplandı. Bir çoğu hatıra helikopterin fotoğrafını çekerken, kimi ise meraklı gözlerle helikopteri inceledi. Yakıt ikmali için alana indiği öğrenilen helikopterin yakıtını aldıktan sonra havalanarak, görevine devam edeceği bildirildi. 

TÜRKİYE Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) ait yüksek gerilim hattı kontrolü yapan helikopter Hürriyet mahallesindeki boş araziye iniş yaptı. TEİAŞ’a bağlı ve bölgedeki yüksek gerilim hatlarını havadan rutin kontrol için havalanan helikopter, Hürriyet mahallesindeki boş araziye iniş yaptı. Vatandaşların ne olduğunu anlayamadığı olayın gerçek yüzü daha sonra ortaya çıktı.

 

Jandarmanın güvenlik önlemi aldığı helikopter çevresinde vatandaşlar toplandı. Bir çoğu hatıra helikopterin fotoğrafını çekerken, kimi ise meraklı gözlerle helikopteri inceledi. Yakıt ikmali için alana indiği öğrenilen helikopterin yakıtını aldıktan sonra havalanarak, görevine devam edeceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi