Madenciler ocağa girmeden önce Mehmetçik için dua etti

Genel 02.03.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2482+ kez okundu.
 

Madenciler ocağa girmeden önce Mehmetçik için dua etti

ZONGULDAK'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait maden ocağında çalışan işçiler, şehitler ve Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarıya ulaşması için Mehmetçik'e dua etti.   TTK Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında çalışan işçiler, gündüz vardiyası öncesi ocak girişinde toplandı. İdlib'deki saldırıda şehit olan Mehmetçik için dua edilerek Kuran-ı Kerim okundu. Ocak girişine, 'Bir avuç kömür için can veren madenciler, vatan için can veren madencinin yanında' yazılı pankart asıldı. Madenciler, Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarıya ulaşması için Mehmetçik'e dua etti. İşçiler, okunan duaların ardından maden ocağına inerek mesailerine başladı. 

ZONGULDAK'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait maden ocağında çalışan işçiler, şehitler ve Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarıya ulaşması için Mehmetçik'e dua etti.

 

TTK Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında çalışan işçiler, gündüz vardiyası öncesi ocak girişinde toplandı. İdlib'deki saldırıda şehit olan Mehmetçik için dua edilerek Kuran-ı Kerim okundu. Ocak girişine, 'Bir avuç kömür için can veren madenciler, vatan için can veren madencinin yanında' yazılı pankart asıldı. Madenciler, Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarıya ulaşması için Mehmetçik'e dua etti. İşçiler, okunan duaların ardından maden ocağına inerek mesailerine başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi