Lübnanlı sporcular, Trabzon'da deneyim kazanıp güç depoluyor

Spor 27.08.2019 - 13:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2638+ kez okundu.
 

Lübnanlı sporcular, Trabzon'da deneyim kazanıp güç depoluyor

LÜBNAN'ın köklü kulüplerinden Al Kabas Spor Kulübü karate sporcuları, 3'üncü kez tercih ettikleri Trabzon'da kampa girdi. Trabzonlu antrenörlerin tecrübelerini paylaştığı Lüblanlı sporcular, kentteki başarılı sporcularla antrenman yapıp teknik kapasitelerini geliştirme fırsatı buluyor. Lübnan'ın köklü kulüplerinden Al Kabas Spor Kulübü bünyesinde karate branşında faaliyet gösteren sporcuları, geldikleri Trabzon'da kamp çalışmalarına başladı. İçerisinde milli takım sporcularının bulunduğu kafile, kamp sürecinde Trabzon’daki başarılı sporcularla antrenman yaparak, teknik kapasitelerini geliştirme fırsatı buluyor. Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Karate Teknik Direktörü Ecvet Kurt ile Karate Milli Takım Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Ali Cora, sıkı kamp programıyla Lübnanlı sporcularla tecrübelerini paylaşıyor. Trabzonlu sporcularla çalışma imkanı bulmak için kentte kampa giren Lübnanlı sporcular, yapılan antrenmanlarla da güç depolayarak deneyim kazanıyor.   TRABZONSPOR'A ÖZEL İLGİ Al   Kabas Kulübü Yöneticisi Abdüllatif Halwani ve Teknik Direktör Rami Choucair, kamp için tercih ettikleri Trabzon'da olmaktan mutlu olduklarını, sporcularının, eşsiz doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan bölgede çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Kamp çalışmalarını Trabzonlu sporcularla yürüten Lübnanlı sporcular da, geliştirdikleri arkadaşlık ilişkileriyle antrenmanların neşe içinde geçtiğini ifade ederek, kendilerine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.  Trabzon'da olmaktan mutlu olan Lüblanlı sporcular, hayranlık duydukları Trabzonspor'a yakın ilgi gösterip, aldıkları yeni sezon formasıyla da bordo mavililere destek verdi.

LÜBNAN'ın köklü kulüplerinden Al Kabas Spor Kulübü karate sporcuları, 3'üncü kez tercih ettikleri Trabzon'da kampa girdi. Trabzonlu antrenörlerin tecrübelerini paylaştığı Lüblanlı sporcular, kentteki başarılı sporcularla antrenman yapıp teknik kapasitelerini geliştirme fırsatı buluyor. Lübnan'ın köklü kulüplerinden Al Kabas Spor Kulübü bünyesinde karate branşında faaliyet gösteren sporcuları, geldikleri Trabzon'da kamp çalışmalarına başladı. İçerisinde milli takım sporcularının bulunduğu kafile, kamp sürecinde Trabzon’daki başarılı sporcularla antrenman yaparak, teknik kapasitelerini geliştirme fırsatı buluyor. Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Karate Teknik Direktörü Ecvet Kurt ile Karate Milli Takım Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Ali Cora, sıkı kamp programıyla Lübnanlı sporcularla tecrübelerini paylaşıyor. Trabzonlu sporcularla çalışma imkanı bulmak için kentte kampa giren Lübnanlı sporcular, yapılan antrenmanlarla da güç depolayarak deneyim kazanıyor.

 

TRABZONSPOR'A ÖZEL İLGİ Al

 

Kabas Kulübü Yöneticisi Abdüllatif Halwani ve Teknik Direktör Rami Choucair, kamp için tercih ettikleri Trabzon'da olmaktan mutlu olduklarını, sporcularının, eşsiz doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan bölgede çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Kamp çalışmalarını Trabzonlu sporcularla yürüten Lübnanlı sporcular da, geliştirdikleri arkadaşlık ilişkileriyle antrenmanların neşe içinde geçtiğini ifade ederek, kendilerine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.  Trabzon'da olmaktan mutlu olan Lüblanlı sporcular, hayranlık duydukları Trabzonspor'a yakın ilgi gösterip, aldıkları yeni sezon formasıyla da bordo mavililere destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi