LİGİ KAYBEDEN TRABZONSPOR KUPA ŞAMPİYONU

Spor 29.07.2020 - 23:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2260+ kez okundu.
 

LİGİ KAYBEDEN TRABZONSPOR KUPA ŞAMPİYONU

Trabzonspor - Alanyaspor maç sonucu: 2 - 0 Süper Lig'de istediğini alamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası ile teselli buldu. Son olarak 2009-2010 sezonunda zafere ulaşan Trabzonspor, 10 senelik hasretini dindirdi. Tarihinde ilk kez finale kalan Alanyaspor'un Abdülkadir Ömür ve Sörloth'un golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor kupayı kazandı.   Süper Lig'de istediğini alamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası ile teselli buldu. Son olarak 2009-2010 sezonunda zafere ulaşan Trabzonspor, 10 senelik hasretini dindirdi. Tarihinde ilk kez finale kalan Alanyaspor'un Abdülkadir Ömür ve Sörloth'un golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor kupayı kazandı. Trabzonspor böylece 9.kez Türkiye Kupasını kazanmış oldu.

Trabzonspor - Alanyaspor maç sonucu: 2 - 0


Süper Lig'de istediğini alamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası ile teselli buldu. Son olarak 2009-2010 sezonunda zafere ulaşan Trabzonspor, 10 senelik hasretini dindirdi. Tarihinde ilk kez finale kalan Alanyaspor'un Abdülkadir Ömür ve Sörloth'un golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor kupayı kazandı.

 

Süper Lig'de istediğini alamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası ile teselli buldu. Son olarak 2009-2010 sezonunda zafere ulaşan Trabzonspor, 10 senelik hasretini dindirdi. Tarihinde ilk kez finale kalan Alanyaspor'un Abdülkadir Ömür ve Sörloth'un golleriyle 2-0 yenen Trabzonspor kupayı kazandı. Trabzonspor böylece 9.kez Türkiye Kupasını kazanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi