Köylüler, dikecekleri Türk bayrağı için destek bekliyor

Genel 17.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2348+ kez okundu.
 

Köylüler, dikecekleri Türk bayrağı için destek bekliyor

TOKAT’ın Niksar ilçesine bağlı Bayraktepe köyünde yaşayan vatandaşlar köylerinin karşısındaki hakim tepeye Türk bayrağı dikmek için destek bekliyor. İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Bayraktepe köyünde yaşayan vatandaşlar, köylerinin ismine yakışır bir Türk bayrağını köydeki hakim noktaya dikmek istiyor.   170 kişinin yaşadığı Bayraktepe köyü sakinleri köy muhtarı Celil Yılmaz ile birlikte bayrağın Çataltepe mevkii olarak bilinen Erbaa-Niksar Ovası'na hakim noktadaki tepeye Türk bayrağı dikmeye karar verdi. Ancak köy muhtarı, muhtarlığın yeterli ödeneği olmaması sebebiyle yaklaşık 10 bin lira tutarındaki bayrak direği maliyetini karşılayamadı. Maddi imkansızlık sebebiyle bayrağı dikemeyen köy sakinleri köyün adına yakışır bir bayrak dikmek için destek bekliyor.   'HERKESİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VAR'   Köylerinin adına yakışır şekilde ay yıldızlı bayrağın dalgalanmasını istediklerini belirten Bayraktepe Köyü Muhtarı Celil Yılmaz, “Bilindiği üzere köyümüzün ismi Bayraktepe. Köyümüzün karşısında Çataltepe mevkiinde bayrak dikmek için çok uygun bir yer var. Daha önce de aklımızdaydı bu proje gerçekleştiremedik. Muhtarlığın sabit bir geliri olmadığından buraya dikeceğimiz bayrak direğinin maliyetini karşılayamadık. Herkesin yardımına ihtiyacımız var. Bayrak sevdalısı, vatan sevdalısı herkesin yardımına ihtiyacımız var. Yer olarak çok uygun bir yer Erbaa, Reşadiye, Çamiçi, aşağıdan da D-100 karayolu geçiyor zaten. Oradan da görüneceği için buraya böyle bir hizmet yapmayı düşünüyoruz”  dedi. 

TOKAT’ın Niksar ilçesine bağlı Bayraktepe köyünde yaşayan vatandaşlar köylerinin karşısındaki hakim tepeye Türk bayrağı dikmek için destek bekliyor. İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Bayraktepe köyünde yaşayan vatandaşlar, köylerinin ismine yakışır bir Türk bayrağını köydeki hakim noktaya dikmek istiyor.

 

170 kişinin yaşadığı Bayraktepe köyü sakinleri köy muhtarı Celil Yılmaz ile birlikte bayrağın Çataltepe mevkii olarak bilinen Erbaa-Niksar Ovası'na hakim noktadaki tepeye Türk bayrağı dikmeye karar verdi. Ancak köy muhtarı, muhtarlığın yeterli ödeneği olmaması sebebiyle yaklaşık 10 bin lira tutarındaki bayrak direği maliyetini karşılayamadı. Maddi imkansızlık sebebiyle bayrağı dikemeyen köy sakinleri köyün adına yakışır bir bayrak dikmek için destek bekliyor.

 

'HERKESİN YARDIMINA İHTİYACIMIZ VAR'

 

Köylerinin adına yakışır şekilde ay yıldızlı bayrağın dalgalanmasını istediklerini belirten Bayraktepe Köyü Muhtarı Celil Yılmaz, “Bilindiği üzere köyümüzün ismi Bayraktepe. Köyümüzün karşısında Çataltepe mevkiinde bayrak dikmek için çok uygun bir yer var. Daha önce de aklımızdaydı bu proje gerçekleştiremedik. Muhtarlığın sabit bir geliri olmadığından buraya dikeceğimiz bayrak direğinin maliyetini karşılayamadık. Herkesin yardımına ihtiyacımız var. Bayrak sevdalısı, vatan sevdalısı herkesin yardımına ihtiyacımız var. Yer olarak çok uygun bir yer Erbaa, Reşadiye, Çamiçi, aşağıdan da D-100 karayolu geçiyor zaten. Oradan da görüneceği için buraya böyle bir hizmet yapmayı düşünüyoruz”  dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi