Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın meclisinden Anlamlı Plaket

Rize 12.04.2019 - 09:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2953+ kez okundu.
 

Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın meclisinden Anlamlı Plaket

Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın meclisinden Anlamlı Plaket Polis haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi anısına Rize Kent Konseyi kadın Meclisi tarafından organize edilen "Kahraman çocuklar"kitabının imza gününde,sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Osman Köseoğlu plaketle ödüllendirildi Polis haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına Rize Belediyesi'nin katkılarıyla Rize Kent Konseyi kadın Meclisi'nin organize ettiği Rize Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Yazar Hatice Semizin 2. Kitabı olan Kahraman çocuklar kitabının imza gününde, Türk Polis teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına kermes düzenlendi. Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına düzenlenen kermeste Rize de yıllardan beri kültür, Sanat, Spor ve toplum yararına yapmış olduğu başarılı yayınlar ve hizmetlerinden dolayı serbest gazeteci  Osman Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın Meclisi tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdiminde Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada: Bugün benim için anlamlı bir gün, polis haftası etkinlikleri kapsamında Türk Polis teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına düzenlediğimiz Kermeste 2. Kitabım olan "Kahraman çocuklar" kitabının imza gününde, birçok kültürel  etkinlikte her daim bizlerle birlikte olan,  sesimizi sosyal medyada, imtiyaz sahibi olduğu internet sitesi ile Bölgemizde ve ulusal anlamda duyuran ve aynı zamanda Şehit Emniyet müdürümüzün Kadim ve vefalı dostu kardeşimiz Osman köseoğluna bu plaketi yönetim kurulu adına vermeyi uygun gördük,Yapmış olduğu hizmetler ve başarılardan dolayı kendisini çok  teşekkür ediyoruz.. Plaket sonrası duygularını ifade eden Osman Köseoğlu: Plaket almayı bekliyordum ama açıkçası bugün benim için sürpriz oldu. Hele hele bu anlamlı bir günde polis haftası etkinlikleri kapsamında dün bir dizi etkinliklere katıldık, bugün yine bu etkinlikler kapsamında Kahraman çocuklar imza gününde düzenlenen kermese iştirak ettik. Bugün çok değerli konuklar da buraya teşrif ettiler, böyle anlamlı bir günde ve aynı zamanda Rizeli'nin sevgisine mazhar olmuş, yediden yetmişe herkesin  gönlünde taht kuran, Devletimizin yetiştirdiği çok önemli bir şahsiyet olan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi kardeşimin anısına düzenlenen böyle anlamlı bir günde, plaketi bana uygun gören başta Rize Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta Şehit Altuğ Verdi olmak üzere tüm şehitlerimize birkez daha  Allah'tan rahmet diliyorum dedi.

Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın meclisinden Anlamlı Plaket


Polis haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi anısına Rize Kent Konseyi kadın Meclisi tarafından organize edilen "Kahraman çocuklar"kitabının imza gününde,sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Osman Köseoğlu plaketle ödüllendirildi


Polis haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına Rize Belediyesi'nin katkılarıyla Rize Kent Konseyi kadın Meclisi'nin organize ettiği Rize Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Yazar Hatice Semizin 2. Kitabı olan Kahraman çocuklar kitabının imza gününde, Türk Polis teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına kermes düzenlendi.


Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına düzenlenen kermeste Rize de yıllardan beri kültür, Sanat, Spor ve toplum yararına yapmış olduğu başarılı yayınlar ve hizmetlerinden dolayı serbest gazeteci  Osman Köseoğlu'na Rize Kent Konseyi kadın Meclisi tarafından plaket takdim edildi.


Plaket takdiminde Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada: Bugün benim için anlamlı bir gün, polis haftası etkinlikleri kapsamında Türk Polis teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına düzenlediğimiz Kermeste 2. Kitabım olan "Kahraman çocuklar" kitabının imza gününde, birçok kültürel  etkinlikte her daim bizlerle birlikte olan,  sesimizi sosyal medyada, imtiyaz sahibi olduğu internet sitesi ile Bölgemizde ve ulusal anlamda duyuran ve aynı zamanda Şehit Emniyet müdürümüzün Kadim ve vefalı dostu kardeşimiz Osman köseoğluna bu plaketi yönetim kurulu adına vermeyi uygun gördük,Yapmış olduğu hizmetler ve başarılardan dolayı kendisini çok  teşekkür ediyoruz..


Plaket sonrası duygularını ifade eden Osman Köseoğlu: Plaket almayı bekliyordum ama açıkçası bugün benim için sürpriz oldu.


Hele hele bu anlamlı bir günde polis haftası etkinlikleri kapsamında dün bir dizi etkinliklere katıldık, bugün yine bu etkinlikler kapsamında Kahraman çocuklar imza gününde düzenlenen kermese iştirak ettik.


Bugün çok değerli konuklar da buraya teşrif ettiler, böyle anlamlı bir günde ve aynı zamanda Rizeli'nin sevgisine mazhar olmuş, yediden yetmişe herkesin  gönlünde taht kuran, Devletimizin yetiştirdiği çok önemli bir şahsiyet olan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi kardeşimin anısına düzenlenen böyle anlamlı bir günde, plaketi bana uygun gören başta Rize Kent Konseyi kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.


Bu vesileyle başta Şehit Altuğ Verdi olmak üzere tüm şehitlerimize birkez daha  Allah'tan rahmet diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi