Koronavirüsten korunmak için ağaç kovuğuna girdi . AĞACI GÖRMEYE GİDİYORLAR

Genel 08.04.2020 - 16:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1883+ kez okundu.
 

Koronavirüsten korunmak için ağaç kovuğuna girdi . AĞACI GÖRMEYE GİDİYORLAR

AĞACI GÖRMEYE GİDİYORLAR   Samsun'un Ayvacık ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan İlkay Gümüşsu, koronavirüs  salgınına dikkat çekmek ve hastalıktan korunmak için fındık bahçesindeki ağaç  kovuğuna girdi.   Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından mahalle sakinleri de ağaç kovuğunu görmeye gidiyor. Ağacın bulunduğu bahçenin sahibi Salih Ayçiçek, "Bu ağaç yaklaşık 300 yaşında vardır. İçi zaten oyuktu. Ağacımız ilgi görüyor" dedi.  

AĞACI GÖRMEYE GİDİYORLAR

 

Samsun'un Ayvacık ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan İlkay Gümüşsu, koronavirüs  salgınına dikkat çekmek ve hastalıktan korunmak için fındık bahçesindeki ağaç  kovuğuna girdi.

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından mahalle sakinleri de ağaç kovuğunu görmeye gidiyor. Ağacın bulunduğu bahçenin sahibi Salih Ayçiçek, "Bu ağaç yaklaşık 300 yaşında vardır. İçi zaten oyuktu. Ağacımız ilgi görüyor" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi