KORONAVİRÜS MAÇLARI İPTAL ETTİRDİ

Spor 12.03.2020 - 15:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2491+ kez okundu.
 

KORONAVİRÜS MAÇLARI İPTAL ETTİRDİ

Anadolu Efes kampı iptal etti! Euroleague’de durdurma kararı…   Euroleague yönetimi corona virüsü salgını nedeniyle tüm liglerin askıya alındığını açıkladı. Anadolu Efes bu akşam oynanacak Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine gönderdi. EuroLeague yönetimi, corona virüs salgını nedeniyle ikinci bir açıklamaya kadar organizasyondaki tüm maçların askıya alındığını bildirdi. Anadolu Efes bu akşam oynanacak Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine gönderdi. Corona virüs salgını spor organizasyonlarını vurmaya devam ediyor… NBA’in askıya alınma kararının ardından gözler Euroleague’e çevilmişti.   ANADOLU EFES KAMPI İPTAL ETTİ Anadolu Efes, bu akşamki Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine yolladı. Öte yandan Bu sezon THY EuroLeague’de Final Four’a ev sahipliği yapacak olan Lanxess Arena’da yapılacak tüm organizasyonlar, “koronavirüs tehlikesi nedeniyle” 11 Nisan’a kadar iptal edildi. Anadolu Efes, resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Kulübümüz için de halkımızın ve oyuncularımızın sağlığı, tüm sonuçların ve başarıların önündedir.“EuroLeague yönetimi, yeni koronavirüs COVID-19'un Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesi sebebiyle, 12 Mart 2020 Perşembe gününden itibaren Turkish Airlines EuroLeague 2019 – 2020 sezonunu geçici bir süre için askıya almıştır. Turkish Airlines EuroLeague maçlarımız için resmi biletleme partnerimiz Biletix’ten tekil maç bileti veya paket bilet satın alan taraftarlarımızın bilet ücretleri, bilet alımı yaptıkları ödeme yöntemi üzerinden 10 (on) iş günü içerisinde kendilerine iade edilecektir. Saygılarımızla, Anadolu Efes Spor Kulübü” FIBA ORGANİZASYONLARINI İPTAL ETTİ Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bütün basketbol organizasyonlarını durdurduğunu açıkladı. FIBA´nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Koronavirüs salgını nedeniyle mevcut durumları göz önünde bulundururak, oyuncuların, antrenörlerin, yetkililerin ve taraftarların sağlığını korumak için yarından geçerli olacak şekilde bütün organizasyonları durduruyoruz.” FIBA´nın düzenlediği organizasyonlar arasında, Basketbol Şampiyonlar Ligi, Avrupa Kupası, Kadınlar Euroleague gibi birçok önemli turnuva yer alıyor. Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde Türk Telekom, Beşiktaş Sompo Sigorta´yı eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. Avrupa Kupası´nda ise Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir Koleji, dün oynadıkları karşılaşmaları kazanarak yarı finale yükseldi. Kadınlar Euroleague´de ise Fenerbahçe Öznur Kablo, yarı finale kalmak için Fransa´nın Bourges Basket takımıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertli ekip, dün oynadığı mücadeleden 84-75 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti. Bu karşılaşmanın rövanşı 18 Mayıs Çarşamba günü Fransa´da oynanacaktı.

Anadolu Efes kampı iptal etti! Euroleague’de durdurma kararı…
 

Euroleague yönetimi corona virüsü salgını nedeniyle tüm liglerin askıya alındığını açıkladı. Anadolu Efes bu akşam oynanacak Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine gönderdi.


EuroLeague yönetimi, corona virüs salgını nedeniyle ikinci bir açıklamaya kadar organizasyondaki tüm maçların askıya alındığını bildirdi. Anadolu Efes bu akşam oynanacak Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine gönderdi.


Corona virüs salgını spor organizasyonlarını vurmaya devam ediyor… NBA’in askıya alınma kararının ardından gözler Euroleague’e çevilmişti.

 

ANADOLU EFES KAMPI İPTAL ETTİ


Anadolu Efes, bu akşamki Valencia maçı öncesi kampı iptal ederek oyuncuları evlerine yolladı. Öte yandan Bu sezon THY EuroLeague’de Final Four’a ev sahipliği yapacak olan Lanxess Arena’da yapılacak tüm organizasyonlar, “koronavirüs tehlikesi nedeniyle” 11 Nisan’a kadar iptal edildi.


Anadolu Efes, resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


Kulübümüz için de halkımızın ve oyuncularımızın sağlığı, tüm sonuçların ve başarıların önündedir.“EuroLeague yönetimi, yeni koronavirüs COVID-19'un Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesi sebebiyle, 12 Mart 2020 Perşembe gününden itibaren Turkish Airlines EuroLeague 2019 – 2020 sezonunu geçici bir süre için askıya almıştır.


Turkish Airlines EuroLeague maçlarımız için resmi biletleme partnerimiz Biletix’ten tekil maç bileti veya paket bilet satın alan taraftarlarımızın bilet ücretleri, bilet alımı yaptıkları ödeme yöntemi üzerinden 10 (on) iş günü içerisinde kendilerine iade edilecektir.


Saygılarımızla,


Anadolu Efes Spor Kulübü”


FIBA ORGANİZASYONLARINI İPTAL ETTİ


Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bütün basketbol organizasyonlarını durdurduğunu açıkladı. FIBA´nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Koronavirüs salgını nedeniyle mevcut durumları göz önünde bulundururak, oyuncuların, antrenörlerin, yetkililerin ve taraftarların sağlığını korumak için yarından geçerli olacak şekilde bütün organizasyonları durduruyoruz.”


FIBA´nın düzenlediği organizasyonlar arasında, Basketbol Şampiyonlar Ligi, Avrupa Kupası, Kadınlar Euroleague gibi birçok önemli turnuva yer alıyor. Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde Türk Telekom, Beşiktaş Sompo Sigorta´yı eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. Avrupa Kupası´nda ise Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir Koleji, dün oynadıkları karşılaşmaları kazanarak yarı finale yükseldi. Kadınlar Euroleague´de ise Fenerbahçe Öznur Kablo, yarı finale kalmak için Fransa´nın Bourges Basket takımıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertli ekip, dün oynadığı mücadeleden 84-75 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti. Bu karşılaşmanın rövanşı 18 Mayıs Çarşamba günü Fransa´da oynanacaktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi