Köpeği boynundaki kartondan itfaiye kurtardı

Karadeniz 18.09.2019 - 11:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2739+ kez okundu.
 

Köpeği boynundaki kartondan itfaiye kurtardı

DÜZCE'de, köpeğin boynunda kalan, rulo şeklindeki kartonu itfaiye ekipleri keserek, çıkardı.  Olay, Düzce'nin Çerkeztaşköprü mevkisinde meydana geldi. Otomobil satışı yapılan iş yerinin güvenlik görevlileri, köpeğin başını soktuğu, rulo şeklindeki kartonun boynunda kaldığını gördü.   Köpeğin kartondan kurtulmaya çalıştığını fark eden görevliler, yanına gidip, çıkarmaya çalıştı; ancak başaramadı. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpeğin boynundaki kartonu keserek, çıkardı. Köpek, daha sonra bir süre iş yerinde bakıldı. 

DÜZCE'de, köpeğin boynunda kalan, rulo şeklindeki kartonu itfaiye ekipleri keserek, çıkardı.  Olay, Düzce'nin Çerkeztaşköprü mevkisinde meydana geldi. Otomobil satışı yapılan iş yerinin güvenlik görevlileri, köpeğin başını soktuğu, rulo şeklindeki kartonun boynunda kaldığını gördü.

 

Köpeğin kartondan kurtulmaya çalıştığını fark eden görevliler, yanına gidip, çıkarmaya çalıştı; ancak başaramadı. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpeğin boynundaki kartonu keserek, çıkardı. Köpek, daha sonra bir süre iş yerinde bakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi