Koca kurumda bunca ihmali olan yöneticileri sorgulayınız

Rize 27.06.2019 - 09:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2755+ kez okundu.
 

Koca kurumda bunca ihmali olan yöneticileri sorgulayınız

Gözümüzün nuru ÇAYKUR'un paketleme fabrikasin'da neler oluyor. Geçmiş köşe yazılarımda çok ca yazmıştım, paketleme fabrikasının inşaat yapimindaki departman amirleri  arasındaki irtibatsizlikdan dolayı ,makinelerin binaya sokulamamasindan tutunda, bir çok maliyet artışının nedenlerini, sorumluluğu olanlardan hesap sorulmasını gerektiğini kamuoyuyla paylasmistim..Sanirim Sayin Genel Müdür, bu devasa yatirimin devlet malı oldugundan, ihmali olan devleti zarara ugratanlardan  hesap sormayip, sümen altı etmiştir.  Şimdiiiiiiiiii soruyorummmmmm? Aydınlatın Rizeli'liyi değil, bütün Türkiye'yi.  İnşaat çalışma aşamasından başlayarak , imalat'a başlandığı  günümüze kadar,sıkıntıdan kurtulamayan yeni paketleme fabrikasi ,Manuel olarak imalat eden eski fabrikayı mumla aratacak durumda ise,üretim düşüklüğüne sebebi olanlardan hesap sorulmayacakmi?  Üç dört ülkeden ihtal edilen makinelerin,uyum lu olamayacağını koca kurumda düşünen  muhendis makinist olmadimi? İmalat daki  sıkıntıların böyle devam etmesi durumunda,bir kaç çeşit çay'paketinin  piyada karaborsaya düşeceğinin hesabını kim verecek?Imalatin bu haliyle, günlük 300 ton devam etmesi durumunda, ilerde Türkiye'de ihtiyaca cevap veremiyeceginden hizmetmi  satın alacaksınız?Eski paketleme fabrikası,günlük 500 ton imalat yapmasına rağmen, zaman zaman piyasaya yetisemediginide biliyoruz.Son sistem imalat yapacak fabrikada,imalat yapilamadigindan eski Manuel makinalari kurup üretim yapılması içinize siniyormu?  Sayın Genel Müdür: Yabancı kurulum çalışanlarına bozuk atmayınız.4 ayri ulkeden makinalari alanlara bozuk atiniz. Koca kurumda bunca ihmali olan yöneticileri sorgulayiniz. Yoksa sizlerrrrrrr ,Özellestirilmeyi üstte sıraladığınız sıkıntıları halka yaşatıp, bezdirerek mi yapılmasınız lanlıyorsunuz?  Yazık değilmi milyonlarca TL ye .3...5  ay sonra fabrika depoları  hınca hınç kuru çayla dolu iken,  piyasada kuru çay sıkıntısı olursa, bu karaborsayi nasıl onleyeceksiniz.  Sayın Müdürüm. ...En azından yeni paketleme nin mescidine bir el atın .Orda müslüman namaz kılması caiz değildir. Koca dinlenme salonu oldugu bir işletmeye  o mescid' yakışmıyor. .......    Sayın Müdürüm. ...Çaykur'a Eski paketlemenin arsasısını alan kimse ve kurumlar  oranının  yagmalanmasını görmüyormu  bu devletin malının yağma edilmesinine  sebep olanlara karşı, yine sümen altımı calışılıyor.    Günahı vebali olan kimlerrrrrrr. Hesabını kim verecek. Bu konuda yetkililerden açıklama bekliyoruz.  SAYGILARIMLA.    Bayram Arif TURAN   

Gözümüzün nuru ÇAYKUR'un paketleme fabrikasin'da neler oluyor.


Geçmiş köşe yazılarımda çok ca yazmıştım, paketleme fabrikasının inşaat yapimindaki departman amirleri  arasındaki irtibatsizlikdan dolayı ,makinelerin binaya sokulamamasindan tutunda, bir çok maliyet artışının nedenlerini, sorumluluğu olanlardan hesap sorulmasını gerektiğini kamuoyuyla paylasmistim..Sanirim Sayin Genel Müdür, bu devasa yatirimin devlet malı oldugundan, ihmali olan devleti zarara ugratanlardan  hesap sormayip, sümen altı etmiştir. 

Şimdiiiiiiiiii soruyorummmmmm? Aydınlatın Rizeli'liyi değil, bütün Türkiye'yi. 

İnşaat çalışma aşamasından başlayarak , imalat'a başlandığı  günümüze kadar,sıkıntıdan kurtulamayan yeni paketleme fabrikasi ,Manuel olarak imalat eden eski fabrikayı mumla aratacak durumda ise,üretim düşüklüğüne sebebi olanlardan hesap sorulmayacakmi? 

Üç dört ülkeden ihtal edilen makinelerin,uyum lu olamayacağını koca kurumda düşünen  muhendis makinist olmadimi? İmalat daki  sıkıntıların böyle devam etmesi durumunda,bir kaç çeşit çay'paketinin  piyada karaborsaya düşeceğinin hesabını kim verecek?Imalatin bu haliyle, günlük 300 ton devam etmesi durumunda, ilerde Türkiye'de ihtiyaca cevap veremiyeceginden hizmetmi  satın alacaksınız?Eski paketleme fabrikası,günlük 500 ton imalat yapmasına rağmen, zaman zaman piyasaya yetisemediginide biliyoruz.Son sistem imalat yapacak fabrikada,imalat yapilamadigindan eski Manuel makinalari kurup üretim yapılması içinize siniyormu? 

Sayın Genel Müdür:

Yabancı kurulum çalışanlarına bozuk atmayınız.4 ayri ulkeden makinalari alanlara bozuk atiniz. Koca kurumda bunca ihmali olan yöneticileri sorgulayiniz. Yoksa sizlerrrrrrr ,Özellestirilmeyi üstte sıraladığınız sıkıntıları halka yaşatıp, bezdirerek mi yapılmasınız lanlıyorsunuz?  Yazık değilmi milyonlarca TL ye .3...5  ay sonra fabrika depoları  hınca hınç kuru çayla dolu iken,  piyasada kuru çay sıkıntısı olursa, bu karaborsayi nasıl onleyeceksiniz. 

Sayın Müdürüm. ...En azından yeni paketleme nin mescidine bir el atın .Orda müslüman namaz kılması caiz değildir. Koca dinlenme salonu oldugu bir işletmeye  o mescid' yakışmıyor. .......   

Sayın Müdürüm. ...Çaykur'a Eski paketlemenin arsasısını alan kimse ve kurumlar  oranının  yagmalanmasını görmüyormu  bu devletin malının yağma edilmesinine  sebep olanlara karşı, yine sümen altımı calışılıyor. 

 

Günahı vebali olan kimlerrrrrrr. Hesabını kim verecek. Bu konuda yetkililerden açıklama bekliyoruz. 


SAYGILARIMLA.   

Bayram Arif TURAN 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi