Kızılırmak'ta kürekle temizlik yaptı

Karadeniz 20.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2963+ kez okundu.
 

Kızılırmak'ta kürekle temizlik yaptı

ÇORUM’un Osmancık ilçesinde, belediye işçisinin Kızılırmak Nehri'nde güvenlik önlemi almadan kürek ile temizlik yapması çevredekileri korkuttu. Belediyede çalışan bir işçi, çöpler ile ağaç parçalarını temizlemek için Kızılırmak Nehri'ne girdi. İşçi, su seviyesinin yer yer yüksek olduğu nehirdek akıntıya aldırış etmeden elindeki kürekle çalışmaya başladı.   İşçinin güvenlik önlemi almadan nehre girmesi çevre sakinlerini korkuttu. Vatandaşlar, cep telefonuyla görüntüledikleri işçinin, nehirden çıkmasıyla derin bir nefes aldı.

ÇORUM’un Osmancık ilçesinde, belediye işçisinin Kızılırmak Nehri'nde güvenlik önlemi almadan kürek ile temizlik yapması çevredekileri korkuttu. Belediyede çalışan bir işçi, çöpler ile ağaç parçalarını temizlemek için Kızılırmak Nehri'ne girdi. İşçi, su seviyesinin yer yer yüksek olduğu nehirdek akıntıya aldırış etmeden elindeki kürekle çalışmaya başladı.

 

İşçinin güvenlik önlemi almadan nehre girmesi çevre sakinlerini korkuttu. Vatandaşlar, cep telefonuyla görüntüledikleri işçinin, nehirden çıkmasıyla derin bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi