Kırkpınar güreşçisine coşkulu karşılama

Spor 09.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2069+ kez okundu.
 

Kırkpınar güreşçisine coşkulu karşılama

KIRKPINAR güreşlerinde Deste 1'inci boy kategorisinde bronz madalya alan güreşci Faruk Bafralı (18), kentte coşkuyla karşılandı.  Bu yıl 658'incisi düzenlenen Kırkpınar güreşlerinde TOKİ Şehit Fatih Eren Ortaokulu öğrencisi Faruk Bafralı, 237 rakibi arasından, yedi tur güreş yaparak yarı finale kaldı ve deste 1'inci boy kategorisinde bronz madalya kazandı. Sinop'a dönen Bafralı, davul ve zurna ile karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, kendisini ziyaret eden genç sporcuyu tebrik ederek; "Özellikle babamızı tekrar tebrik ediyoruz, kutluyoruz böyle aslan parçası bir evlat yetiştirmiş. Ne kadar onur duysa, gurur duysa azdır diye düşünüyorum. Faruk kardeşimizi de kutluyoruz.” dedi.   Güreşçi Faruk Bafralı ve ve beraberindekiler, daha sonra konvoy oluşturarak, şehir turu attı.  Sporcu Faruk Bafralı’nın babası Hasan Bafralı, “Yavrumuz bize güzel bir duygu yaşattı. Herkese de nasip olsun inşallah.” dedi. Güreş Antrenörü, Toki Şehit Fatih Eren Orta Okulu spor kulüp başkanı Necip Tekin ise “Bu sene 658'si düzenlenen Kırkpınar’a pehlivanlar gönderdik. Allah’ın izniyle pehlivanlarımız dereceler yaptı. Çeyrek finalde 5 pehlivanımız var.” dedi. Konvoya katılan Anne Emine Bafralı; "Allahım herkese nasip etisin, çok gururluyuz. Allah razı olsun hocalarından, emeği geçenlerden." şeklinde konuştu. Kentte tur atan sporcu ve beraberindeki kafile daha sonra bir dizi ziyaret için uzaklaştı.

KIRKPINAR güreşlerinde Deste 1'inci boy kategorisinde bronz madalya alan güreşci Faruk Bafralı (18), kentte coşkuyla karşılandı.  Bu yıl 658'incisi düzenlenen Kırkpınar güreşlerinde TOKİ Şehit Fatih Eren Ortaokulu öğrencisi Faruk Bafralı, 237 rakibi arasından, yedi tur güreş yaparak yarı finale kaldı ve deste 1'inci boy kategorisinde bronz madalya kazandı. Sinop'a dönen Bafralı, davul ve zurna ile karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, kendisini ziyaret eden genç sporcuyu tebrik ederek; "Özellikle babamızı tekrar tebrik ediyoruz, kutluyoruz böyle aslan parçası bir evlat yetiştirmiş. Ne kadar onur duysa, gurur duysa azdır diye düşünüyorum. Faruk kardeşimizi de kutluyoruz.” dedi.

 

Güreşçi Faruk Bafralı ve ve beraberindekiler, daha sonra konvoy oluşturarak, şehir turu attı.  Sporcu Faruk Bafralı’nın babası Hasan Bafralı, “Yavrumuz bize güzel bir duygu yaşattı. Herkese de nasip olsun inşallah.” dedi. Güreş Antrenörü, Toki Şehit Fatih Eren Orta Okulu spor kulüp başkanı Necip Tekin ise “Bu sene 658'si düzenlenen Kırkpınar’a pehlivanlar gönderdik. Allah’ın izniyle pehlivanlarımız dereceler yaptı. Çeyrek finalde 5 pehlivanımız var.” dedi. Konvoya katılan Anne Emine Bafralı; "Allahım herkese nasip etisin, çok gururluyuz. Allah razı olsun hocalarından, emeği geçenlerden." şeklinde konuştu. Kentte tur atan sporcu ve beraberindeki kafile daha sonra bir dizi ziyaret için uzaklaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi