Kılıçdaroğlu, Rizeliler’le buluşacak

Siyaset 11.10.2019 - 11:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2256+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, Rizeliler’le buluşacak

Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul’da Rizeliler’le buluşacak   CHP Rize İl Başkanlığı ve İstanbul Rize Masası’nın ortaklaşa düzenlediği “Rizeliler Buluşması / Yeni Bir Başlangıç İçin” şenliği 12 Ekim Cumartesi günü, saat 19.30’da Beşiktaş’taki Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak.   KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU, KAFTANCIOĞLU KATILACAK   Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel ve Sitare Akbaş’ın yapacağı gecede Erdal Bayrakoğlu, Erdem Akın, Erkut Küçükşahin, Filiz İlkay Balta, Gökhan Birben, Hızır Canbaz, Korhan Özyıldız, Mahmut Turan, Nurettin Gürdal ve Ümit Taşkıran sahne alacaktı.   CHP Rize İl Başkanlığı ve İstanbul Rize Masası’nın çok önceden planlayarak ortaklaşa düzenlediği “Rizeliler Buluşması / Yeni Bir Başlangıç İçin Şenliği” isimli programın “şenlik” kısmı, Barış Pınarı harekatı nedeniyle iptal edildi.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Remzi Kazmaz’ın da katılacağı etkinlik ücretsiz ve herkese açık yapılacak.

Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul’da Rizeliler’le buluşacak

 

CHP Rize İl Başkanlığı ve İstanbul Rize Masası’nın ortaklaşa düzenlediği “Rizeliler Buluşması / Yeni Bir Başlangıç İçin” şenliği 12 Ekim Cumartesi günü, saat 19.30’da Beşiktaş’taki Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak.

 

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU, KAFTANCIOĞLU KATILACAK

 

Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel ve Sitare Akbaş’ın yapacağı gecede Erdal Bayrakoğlu, Erdem Akın, Erkut Küçükşahin, Filiz İlkay Balta, Gökhan Birben, Hızır Canbaz, Korhan Özyıldız, Mahmut Turan, Nurettin Gürdal ve Ümit Taşkıran sahne alacaktı.

 

CHP Rize İl Başkanlığı ve İstanbul Rize Masası’nın çok önceden planlayarak ortaklaşa düzenlediği “Rizeliler Buluşması / Yeni Bir Başlangıç İçin Şenliği” isimli programın “şenlik” kısmı, Barış Pınarı harekatı nedeniyle iptal edildi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Remzi Kazmaz’ın da katılacağı etkinlik ücretsiz ve herkese açık yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi