Keskin Ailesinin Acı Günü

Vefat 01.05.2019 - 09:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2351+ kez okundu.
 

Keskin Ailesinin Acı Günü

Keskin Ailesinin Acı Günü Rzie eğitim camiasının tanınmış isimlerinden  Rize iyidere, Kalkandere, ve Erzurum'un Pazaryolu İlçesinde  Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan emekli eğitimci ve eski milli futbol hakemi Ali Keskin, Rize İl Özel iddare çalışanlarından Tarkan ve Orhan Keskin, Paketleme Çay fabrikası çalışanlarından İmdat Keskin'in babaları, Rize Merkez Kurtuluş İlkokulu emekli öğretmenlerinden Hüseyin Keskin'in amcası, Müsiad üyesi İş insanı Muhammed Korkmaz'ın dedesi, Dursun (Hurşut) Keskin hayatını kaybetti. Uzun zamandır rahatsızlık sebebiyle tedavi gören 88 yaşındaki keskin gdün gece yarısı vefat etti. Merhumun cenazesi 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü İkindi namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verielcektir.  

Keskin Ailesinin Acı Günü


Rzie eğitim camiasının tanınmış isimlerinden  Rize iyidere, Kalkandere, ve Erzurum'un Pazaryolu İlçesinde  Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan emekli eğitimci ve eski milli futbol hakemi Ali Keskin, Rize İl Özel iddare çalışanlarından Tarkan ve Orhan Keskin, Paketleme Çay fabrikası çalışanlarından İmdat Keskin'in babaları, Rize Merkez Kurtuluş İlkokulu emekli öğretmenlerinden Hüseyin Keskin'in amcası, Müsiad üyesi İş insanı Muhammed Korkmaz'ın dedesi, Dursun (Hurşut) Keskin hayatını kaybetti.


Uzun zamandır rahatsızlık sebebiyle tedavi gören 88 yaşındaki keskin gdün gece yarısı vefat etti.


Merhumun cenazesi 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü İkindi namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verielcektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi