KESK'ten toplu sözleşme eylemi

Sendika 27.08.2019 - 14:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2048+ kez okundu.
 

KESK'ten toplu sözleşme eylemi

ZONGULDAK’ta Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) şubesi üyeleri, toplu sözleşme sürecine yönelik yürüyüş düzenledi. KESK Zonguldak Şubesi üyeleri, Madenci Anıtı önünde toplandı. Ardından Gazipaşa caddesinde yürüyüş düzenleyen üyeler, ‘satış sözleşmesini kabul etmiyoruz’ pankartı açtı.   Yürüyüş Valilik önünde sona erdi. KESK Zonguldak Şubesi başkanı Onur Arslan, 5 milyonu aşkın kamu emekçisini kapsayan toplu sözleşmelerine tepki için 1 günlük iş bırakma eyleminde bulunduklarını söyledi. İnsanca yaşamak istediklerini ifade eden Arslan, “Yıllardır hakim hale gelen sağır sultanlık anlayışı bu kez de değişmemiştir. İşsizlik rakamları, açıklandı her defasında yeni bir rekor kırarken bir avuç mutlu azınlık o hazinenin kefen parası olarak tabir edilen ihtiyaç akçesi ne kadar yağmur olup akanlar, bize damlayı bile çok görmüştür.” dedi. Eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi. 

ZONGULDAK’ta Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) şubesi üyeleri, toplu sözleşme sürecine yönelik yürüyüş düzenledi. KESK Zonguldak Şubesi üyeleri, Madenci Anıtı önünde toplandı. Ardından Gazipaşa caddesinde yürüyüş düzenleyen üyeler, ‘satış sözleşmesini kabul etmiyoruz’ pankartı açtı.

 

Yürüyüş Valilik önünde sona erdi. KESK Zonguldak Şubesi başkanı Onur Arslan, 5 milyonu aşkın kamu emekçisini kapsayan toplu sözleşmelerine tepki için 1 günlük iş bırakma eyleminde bulunduklarını söyledi. İnsanca yaşamak istediklerini ifade eden Arslan, “Yıllardır hakim hale gelen sağır sultanlık anlayışı bu kez de değişmemiştir. İşsizlik rakamları, açıklandı her defasında yeni bir rekor kırarken bir avuç mutlu azınlık o hazinenin kefen parası olarak tabir edilen ihtiyaç akçesi ne kadar yağmur olup akanlar, bize damlayı bile çok görmüştür.” dedi. Eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi