Kendisine 'mafya' diye seslenenlere uyarılarda bulundu.

Siyaset 19.06.2019 - 09:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2390+ kez okundu.
 

Kendisine 'mafya' diye seslenenlere uyarılarda bulundu.

Sedat Peker: "‘Mafya’ yakıştırmasını yapanlardan çok daha şerefliyim" Yargılandığı davada mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin üzüntüsünü dile getiren Sedat Peker, önemli açıklamalara da yer verdi.  Açıklamalarında dünya coğrafyasında yaşayan Müslümanlar'a karşı yeteri kadar yardım eli uzatılmadığına dikkat çeken Peker, ayrıca kendisine 'mafya' diye seslenenlere de uyarılarda bulundu. İşte Sedat Peker'in o açıklamaları... "Kıymetli dostlarım, Mısır Devleti'nin seçilmiş gerçek lideri cennet mekan Muhammed Mursi darbeciler tarafından kurulan sözde mahkemede yargılanırken hayatını kaybetmiştir. Tüm kalbimle inanıyor ve hissediyorum ki zalimler karşısında eğilmeyen, dik duran bu dava adamı İnşallah Yüce Mevlamın cennetinde kendine yer bulacaktır. Dünya coğrafyasında Türkiye’ye yakın duran tüm liderlerin başına maalesef ki bazı emperyalist güçler ve bazı Arap kralları tarafından oluşturulmuş bir zalim yapı tarafından darbeler düzenlenmektedir. Muhammed Mursi ve Ömer El Beşir sadece ilk etapta akla gelen iki isimdir. SÖZÜMÜZÜN ERİ OLAMADIK Gençliğimin ilk yıllarından bugüne kadar hep şuna inandım; bir insana umut verip güven verip sonrasında ise o insanlara ihanet edenler ya da yüz üstü bırakanlar her zaman vebal altındadır. (Mevlanın laneti onların üzerinde olsun!) Dünya coğrafyasının çeşitli bölgelerinde yaşayan 1.5 milyar Müslüman’a bizler bir umut verdik. Onların yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılardan onları kurtaracağımıza inandırdık ancak üzülerek söylemeliyim ki birçoğumuz şerefli bir şekilde davranarak sözümüzün eri olamadık. ‘Bu insanları hayal kırıklığına uğratmamalıyız. Gerekirse canımızla malımızla mücadele etmeliyiz' demek yerine bazılarımız paralarını yurtdışına kaçırmayla meşgul oldular. BANA, 'MAFYA' YAKIŞTIRMASI YAPANLAR... İşin en kötü yanı da bu iğrenç insanlar sağda solda kendilerini dava adamı diye gösterip şahsımla ilgili de gizliden gizliye ’Mafya’ olduğum yakıştırmasını yaptılar ve halen daha yapmaktalar... Kıymetli Dostlarım, dünyanın en iyi insanı olduğumu söyleyemem ancak şahsıma ‘Mafya’ yakıştırmasını yapan bu iki yüzlü insanlardan çok daha şerefli olduğuma dair size söz verebilirim. Gönlüm ister ki verdiğim bu sözü dünyada yaşayan tüm iyi kalpli insanlara hiçbir şüpheye mahal vermeden kanıtlayabilirim. (Kötü insanların şahsım hakkında ne düşündüğünü ve ne söylediğini hiç önemsemedim.) YAŞASIN HAİNLER VE ZALİMLER İÇİN CEHENNEM Eğer ki tüm iyi insanlara bu gerçekliği bu dünyada kanıtlayamazsam iyi kalpli olan bir kişinin bile aklında, şahsıma karşı bir saç teli kadar dahi şüphe kalırsa size söz veriyorum mahkemelerin en yücesi olan Mahkeme-i Kübra’da  şahsıma karşı olumsuz düşüncesi olan o bir kişinin de şüphelerinin yok olmasını sağlayacağım. Yaşasın hainler ve zalimler için cehennem..."

Sedat Peker: "‘Mafya’ yakıştırmasını yapanlardan çok daha şerefliyim"


Yargılandığı davada mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin üzüntüsünü dile getiren Sedat Peker, önemli açıklamalara da yer verdi. 


Açıklamalarında dünya coğrafyasında yaşayan Müslümanlar'a karşı yeteri kadar yardım eli uzatılmadığına dikkat çeken Peker, ayrıca kendisine 'mafya' diye seslenenlere de uyarılarda bulundu.


İşte Sedat Peker'in o açıklamaları...


"Kıymetli dostlarım, Mısır Devleti'nin seçilmiş gerçek lideri cennet mekan Muhammed Mursi darbeciler tarafından kurulan sözde mahkemede yargılanırken hayatını kaybetmiştir. Tüm kalbimle inanıyor ve hissediyorum ki zalimler karşısında eğilmeyen, dik duran bu dava adamı İnşallah Yüce Mevlamın cennetinde kendine yer bulacaktır. Dünya coğrafyasında Türkiye’ye yakın duran tüm liderlerin başına maalesef ki bazı emperyalist güçler ve bazı Arap kralları tarafından oluşturulmuş bir zalim yapı tarafından darbeler düzenlenmektedir. Muhammed Mursi ve Ömer El Beşir sadece ilk etapta akla gelen iki isimdir.


SÖZÜMÜZÜN ERİ OLAMADIK


Gençliğimin ilk yıllarından bugüne kadar hep şuna inandım; bir insana umut verip güven verip sonrasında ise o insanlara ihanet edenler ya da yüz üstü bırakanlar her zaman vebal altındadır. (Mevlanın laneti onların üzerinde olsun!) Dünya coğrafyasının çeşitli bölgelerinde yaşayan 1.5 milyar Müslüman’a bizler bir umut verdik. Onların yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılardan onları kurtaracağımıza inandırdık ancak üzülerek söylemeliyim ki birçoğumuz şerefli bir şekilde davranarak sözümüzün eri olamadık. ‘Bu insanları hayal kırıklığına uğratmamalıyız. Gerekirse canımızla malımızla mücadele etmeliyiz' demek yerine bazılarımız paralarını yurtdışına kaçırmayla meşgul oldular.


BANA, 'MAFYA' YAKIŞTIRMASI YAPANLAR...


İşin en kötü yanı da bu iğrenç insanlar sağda solda kendilerini dava adamı diye gösterip şahsımla ilgili de gizliden gizliye ’Mafya’ olduğum yakıştırmasını yaptılar ve halen daha yapmaktalar... Kıymetli Dostlarım, dünyanın en iyi insanı olduğumu söyleyemem ancak şahsıma ‘Mafya’ yakıştırmasını yapan bu iki yüzlü insanlardan çok daha şerefli olduğuma dair size söz verebilirim. Gönlüm ister ki verdiğim bu sözü dünyada yaşayan tüm iyi kalpli insanlara hiçbir şüpheye mahal vermeden kanıtlayabilirim. (Kötü insanların şahsım hakkında ne düşündüğünü ve ne söylediğini hiç önemsemedim.)


YAŞASIN HAİNLER VE ZALİMLER İÇİN CEHENNEM


Eğer ki tüm iyi insanlara bu gerçekliği bu dünyada kanıtlayamazsam iyi kalpli olan bir kişinin bile aklında, şahsıma karşı bir saç teli kadar dahi şüphe kalırsa size söz veriyorum mahkemelerin en yücesi olan Mahkeme-i Kübra’da  şahsıma karşı olumsuz düşüncesi olan o bir kişinin de şüphelerinin yok olmasını sağlayacağım. Yaşasın hainler ve zalimler için cehennem..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi