Kelkit Havzası ağaçlandırılacak

Karadeniz 26.09.2019 - 16:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1487+ kez okundu.
 

Kelkit Havzası ağaçlandırılacak

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Kelkit Havzası’nın başta ceviz olmak üzere gelir getirici çeşitlerle ağaçlandırılarak Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.  Orman İşletme Müdürlüğünde 'Orman Tokat' kapsamında il ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen Vali Ozan Balcı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Toplantıda Orman Tokat çerçevesinde Tokat sınırlarında bulunan Kelkit Vadisi’nde ağaçlandırma çalışmalarının başlatılacağını kaydeden Vali Balcı, “Hedefimiz Kelkit’i başta ceviz olmak üzere ekonomiye değer katacak, gelir getirici çeşitlerle ağaçlandırmak” dedi. İlkbaharda başlayacak ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili sistemin kurulup, yol haritasının belirlenmesini isteyen Balcı, “İşi yapacak olan sizlersiniz. Ben sizlere destek vereceğim. Benim görevim sizleri yüreklendirmek, cesaretlendirmek, destek vermek.  Hepimiz devletimizin ve milletimizin işini yapıyoruz. Milletimizi zenginleştirmek için neler yapabiliriz bunun için hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu. 

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Kelkit Havzası’nın başta ceviz olmak üzere gelir getirici çeşitlerle ağaçlandırılarak Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.  Orman İşletme Müdürlüğünde 'Orman Tokat' kapsamında il ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen Vali Ozan Balcı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Toplantıda Orman Tokat çerçevesinde Tokat sınırlarında bulunan Kelkit Vadisi’nde ağaçlandırma çalışmalarının başlatılacağını kaydeden Vali Balcı, “Hedefimiz Kelkit’i başta ceviz olmak üzere ekonomiye değer katacak, gelir getirici çeşitlerle ağaçlandırmak” dedi. İlkbaharda başlayacak ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili sistemin kurulup, yol haritasının belirlenmesini isteyen Balcı, “İşi yapacak olan sizlersiniz. Ben sizlere destek vereceğim. Benim görevim sizleri yüreklendirmek, cesaretlendirmek, destek vermek.  Hepimiz devletimizin ve milletimizin işini yapıyoruz. Milletimizi zenginleştirmek için neler yapabiliriz bunun için hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi