Kaymakam Mete'den şehit ailesine ziyaret

Karadeniz 26.06.2019 - 10:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2804+ kez okundu.
 

Kaymakam Mete'den şehit ailesine ziyaret

TOKAT’ın Reşadiye ilçe Kaymakamı Murat Mete, 1991 yılında Bitlis’te vatani görevini yaparken şehit olan Erol Yıldız’ın Bostankolu köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Reşadiye Kaymakamı Murat Mete, Bitlis’te 28 yıl önce şehit olan Erol Yıldız’ın ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Mete; ''Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek.   Sizlerin hizmetinizdeyiz, bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi.   Ziyarette Kaymakam Murat Mete'ye, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Metin Kuru, Sosyal Hizmetler İlçe Merkezi Müdürü Ünsal Gençler de eşlik etti. 

TOKAT’ın Reşadiye ilçe Kaymakamı Murat Mete, 1991 yılında Bitlis’te vatani görevini yaparken şehit olan Erol Yıldız’ın Bostankolu köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Reşadiye Kaymakamı Murat Mete, Bitlis’te 28 yıl önce şehit olan Erol Yıldız’ın ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Mete; ''Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek.

 

Sizlerin hizmetinizdeyiz, bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi.   Ziyarette Kaymakam Murat Mete'ye, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Metin Kuru, Sosyal Hizmetler İlçe Merkezi Müdürü Ünsal Gençler de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi