Kaybolduktan 11 gün sonra cansız bedeni derede bulundu

Karadeniz 17.08.2019 - 22:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1955+ kez okundu.
 

Kaybolduktan 11 gün sonra cansız bedeni derede bulundu

SAMSUN'da gezintiye çıktığı ormanda kaybolan Kutsi Akıcı'nın (58) cansız bedeni, 11 gün sonra arama-kurtarma ekipleri tarafından Karaperçin deresinde bulundu. Olay, 6 Temmuz günü öğlen saatlerinde Tekkeköy ilçesi Arkeoloji Vadisi'nde meydana geldi. Bir süre önce kalp ameliyatı olan Kutsi Alıcı, sık sık ormanlık alanda yürüyüş yapmaya başladı. Her gün aynı mevkiide yürüyüşe çıkan 3 çocuk babası Akıcı, dönmesi beklenen saatlerde evine dönmedi. Yakınları durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı.    CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   AFAD'ın iz takip köpeği ChiChi ve İl Jandarma Komutanlığı'nın arama kurtarma köpeği Lodos'un da katıldığı çalışmaların 11'inci gününde, Akıcı'nın cansız bedeni Karaperçin deresinde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akıcı'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Akıcı'nın kesin ölüm sebebi, yapılan otopsinin ardından bellirlenecek.  

SAMSUN'da gezintiye çıktığı ormanda kaybolan Kutsi Akıcı'nın (58) cansız bedeni, 11 gün sonra arama-kurtarma ekipleri tarafından Karaperçin deresinde bulundu. Olay, 6 Temmuz günü öğlen saatlerinde Tekkeköy ilçesi Arkeoloji Vadisi'nde meydana geldi. Bir süre önce kalp ameliyatı olan Kutsi Alıcı, sık sık ormanlık alanda yürüyüş yapmaya başladı. Her gün aynı mevkiide yürüyüşe çıkan 3 çocuk babası Akıcı, dönmesi beklenen saatlerde evine dönmedi. Yakınları durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. 

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

 

AFAD'ın iz takip köpeği ChiChi ve İl Jandarma Komutanlığı'nın arama kurtarma köpeği Lodos'un da katıldığı çalışmaların 11'inci gününde, Akıcı'nın cansız bedeni Karaperçin deresinde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akıcı'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Akıcı'nın kesin ölüm sebebi, yapılan otopsinin ardından bellirlenecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi