Kardeş Türk halkının yanında yer alıyoruz

Rize 25.10.2019 - 14:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2494+ kez okundu.
 

Kardeş Türk halkının yanında yer alıyoruz

KATAR, ANKARA BÜYÜKELÇİSİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET… Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi’yi makamında ağırladı. Katar, Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin görüşmesinde Türkiye ile  ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi konularında vurgular yapıldı. Büyükelçi  Al   Şafi, Belediye Başkanlık makamında Rize tanıtım filmini Başkan Metin’le birlikte izledi. Rize’yi çok beğendiğini   Kıble Dağın da bulunan Camii ve manzaraya hayran kaldığını dile getirdi. Büyükelçi Al Şafi, " Ümmetin ve Katar devletinin yanında duran kardeş Türk halkının yanında yer alıyoruz" dedi. Belediye Başkanı Rahmi Metin, Katar  Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi’ye İsmi yazılı Çaykur Rizespor forması takdim ederek, “karşılıklı prensiplere dayanan Katar-Türkiye ilişkilerinin diğer ülkeler tarafından örnek alınacak düzeyde olduğunu “ söyledi.

KATAR, ANKARA BÜYÜKELÇİSİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi’yi makamında ağırladı.


Katar, Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin görüşmesinde Türkiye ile  ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi konularında vurgular yapıldı.


Büyükelçi  Al   Şafi, Belediye Başkanlık makamında Rize tanıtım filmini Başkan Metin’le birlikte izledi. Rize’yi çok beğendiğini   Kıble Dağın da bulunan Camii ve manzaraya hayran kaldığını dile getirdi. Büyükelçi Al Şafi, " Ümmetin ve Katar devletinin yanında duran kardeş Türk halkının yanında yer alıyoruz" dedi.


Belediye Başkanı Rahmi Metin, Katar  Ankara Büyükelçisi Salim Bin Mübarek Al Şafi’ye İsmi yazılı Çaykur Rizespor forması takdim ederek, “karşılıklı prensiplere dayanan Katar-Türkiye ilişkilerinin diğer ülkeler tarafından örnek alınacak düzeyde olduğunu “ söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi