Karal Rize'de Muhtarlarla buluştu.

Siyaset 23.08.2019 - 09:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2007+ kez okundu.
 

Karal Rize'de Muhtarlarla buluştu.

24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal’dan bir dizi ziyaretler.  Tatilini baba ocağı Rize’de geçiren AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, ilçeleri gezerek hem hemşerileri ile hasret gideriyor hem de halkıyla olan gönül bağını daha da pekiştiriyor.  Rize’nin Ardeşen ilçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin davetine iştirak eden Karal’a, ziyaretlerinde 24. Dönem Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ve Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin de eşlik etti.  Ziyaretler kapsamında Ardeşen Muhtarlar Derneği ve Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği’ne giden Karal, kendisini davet ederek sıcak bir şekilde karşılayan muhtarlar ve vatandaşlara teşekkür etti.  Siyasi hayatı boyunca bağlarının en güçlü olduğu kişilerin başında muhtarlar geldiğini belirten 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önem aşikardır. Muhtarlar seçimle gelir seçile giderler. Mahalle ve köylerin her türlü sorunlarının çözümü noktasında gecesini gündüzüne katan kişilerdir. Muhtarlarımız gerek Kaymakamlık gerekse de Belediyelerimizle entegre olarak hizmetleri mahalle ve köylerimize hizmet götürürler. Bu kapsamda Ardeşen ilçemizin hem köy hem de mahalle muhtarları derneklerini ziyaret ettim. Dernek Başkanlarımız Murtaza Özyanık ve Maksut Çırakoğlu’nun şahsında tüm muhtarlarımıza nazik davetleri ve sıcak karşılamalarındna dolayı teşekkür ediyorum. memleketimize ve aziz hemşerilerimize hizmet için çalışan muhtarlarımıza kolaylıklar diliyorum. Ziyarette gönül sofralarını bizlere açtılar. Bizler de o sofrada yer alabiliyorsak ne mutlu bize. Vatandaşımızın derdiyle dertlenen, bir telefon kadar uzaklarında olan, her çağrıldığında müsait olduğum zaman Ankara’dan veya bir başka yerden memleketime gelen insan oldum. Bunu milletvekili olduğum 3 dönemde de olduğu gibi milletvekili olmadığım dönemde de yapıyorum. Gönül adamlığını halkıma gösterme ve hissettirme imkanı buldurtan aziz hemşerilerimi muhtarlarımın şahsında hasret ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.  24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal ziyaretler sonrasında muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.   

24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal’dan bir dizi ziyaretler. 


Tatilini baba ocağı Rize’de geçiren AK Parti Rize eski milletvekili Hasan Karal, ilçeleri gezerek hem hemşerileri ile hasret gideriyor hem de halkıyla olan gönül bağını daha da pekiştiriyor. 


Rize’nin Ardeşen ilçesinde Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin davetine iştirak eden Karal’a, ziyaretlerinde 24. Dönem Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ve Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin de eşlik etti. 


Ziyaretler kapsamında Ardeşen Muhtarlar Derneği ve Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği’ne giden Karal, kendisini davet ederek sıcak bir şekilde karşılayan muhtarlar ve vatandaşlara teşekkür etti. 


Siyasi hayatı boyunca bağlarının en güçlü olduğu kişilerin başında muhtarlar geldiğini belirten 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önem aşikardır. Muhtarlar seçimle gelir seçile giderler. Mahalle ve köylerin her türlü sorunlarının çözümü noktasında gecesini gündüzüne katan kişilerdir. Muhtarlarımız gerek Kaymakamlık gerekse de Belediyelerimizle entegre olarak hizmetleri mahalle ve köylerimize hizmet götürürler. Bu kapsamda Ardeşen ilçemizin hem köy hem de mahalle muhtarları derneklerini ziyaret ettim. Dernek Başkanlarımız Murtaza Özyanık ve Maksut Çırakoğlu’nun şahsında tüm muhtarlarımıza nazik davetleri ve sıcak karşılamalarındna dolayı teşekkür ediyorum. memleketimize ve aziz hemşerilerimize hizmet için çalışan muhtarlarımıza kolaylıklar diliyorum. Ziyarette gönül sofralarını bizlere açtılar. Bizler de o sofrada yer alabiliyorsak ne mutlu bize. Vatandaşımızın derdiyle dertlenen, bir telefon kadar uzaklarında olan, her çağrıldığında müsait olduğum zaman Ankara’dan veya bir başka yerden memleketime gelen insan oldum. Bunu milletvekili olduğum 3 dönemde de olduğu gibi milletvekili olmadığım dönemde de yapıyorum. Gönül adamlığını halkıma gösterme ve hissettirme imkanı buldurtan aziz hemşerilerimi muhtarlarımın şahsında hasret ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi. 


24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal ziyaretler sonrasında muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi