KARADENİZ DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPAN ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Karadeniz 09.08.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1467+ kez okundu.
 

KARADENİZ DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPAN ŞEHİDİNİ UĞURLADI

PENÇE-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural (24), memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi. Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Ural için bugün memleketi Samsun’un Vezirköprü ilçesi Çekalan Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Merkez Camii’nde gerçekleştirilen törene Vali Zülkif Dağlı, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile şehit babası Arslan Ural, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit annesi Arife Ural ise cenaze evinde taziyeleri kabul etti.   DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU   Öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Ural’ın cenazesi aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa veridi. 2 yıllık asker olan Şehit Ural'ın Merve Şahin ile 5 aylık nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı belirtildi. 

PENÇE-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural (24), memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi. Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Ural için bugün memleketi Samsun’un Vezirköprü ilçesi Çekalan Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Merkez Camii’nde gerçekleştirilen törene Vali Zülkif Dağlı, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile şehit babası Arslan Ural, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit annesi Arife Ural ise cenaze evinde taziyeleri kabul etti.

 

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

 

Öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Ural’ın cenazesi aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa veridi. 2 yıllık asker olan Şehit Ural'ın Merve Şahin ile 5 aylık nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi