Karadeniz'de kaybolan genç, bulunamadı

Karadeniz 12.08.2019 - 13:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2472+ kez okundu.
 

Karadeniz'de kaybolan genç, bulunamadı

SAMSUN'un Terme ilçesinde, 17 gün önce babası ile birlikte balık tutmak için açıldığı tekneden denize düşerek kaybolan Ali Korkmaz'dan (21) bir iz bulunamadı. Genci arama çalışmaları bayram sonrası yeniden başlayacak. ​Olay, 26 Temmuz'da saat 03.00 sıralarında, Terme ilçesi Çaltı Burnu mevkisinde meydana geldi. Ali Korkmaz, babası Fatih Korkmaz (43) ve bir kişiyle birlikte balık tutmak için tekneyle denize açıldı.   Kıyıya 2 kilometre mesafede, Ali Korkmaz, iddiaya göre, ayağı kabloya takılınca, denize düştü. Boğulma tehlikesi geçiren Korkmaz, babası tarafından denizden çıkarıldığı sırada yeniden suya düşüp, gözden kayboldu. Fatih Korkmaz, tüm çabalarına rağmen oğlunu bulamayınca, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri, Ali Korkmaz'ı bulmak için çalışma başlattı. 17 gündür arama çalışmalarına devam eden AFAD, Sahil Güvenlik Dalış Timi ve dalgıçlar, Korkmaz'a ait bir ize rastlayamadı. Korkmaz'ı arama çalışmalarının kurban bayramı tatili sonrası, yeniden başlayacağı bildirildi. 

SAMSUN'un Terme ilçesinde, 17 gün önce babası ile birlikte balık tutmak için açıldığı tekneden denize düşerek kaybolan Ali Korkmaz'dan (21) bir iz bulunamadı. Genci arama çalışmaları bayram sonrası yeniden başlayacak. ​Olay, 26 Temmuz'da saat 03.00 sıralarında, Terme ilçesi Çaltı Burnu mevkisinde meydana geldi. Ali Korkmaz, babası Fatih Korkmaz (43) ve bir kişiyle birlikte balık tutmak için tekneyle denize açıldı.

 

Kıyıya 2 kilometre mesafede, Ali Korkmaz, iddiaya göre, ayağı kabloya takılınca, denize düştü. Boğulma tehlikesi geçiren Korkmaz, babası tarafından denizden çıkarıldığı sırada yeniden suya düşüp, gözden kayboldu. Fatih Korkmaz, tüm çabalarına rağmen oğlunu bulamayınca, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri, Ali Korkmaz'ı bulmak için çalışma başlattı. 17 gündür arama çalışmalarına devam eden AFAD, Sahil Güvenlik Dalış Timi ve dalgıçlar, Korkmaz'a ait bir ize rastlayamadı. Korkmaz'ı arama çalışmalarının kurban bayramı tatili sonrası, yeniden başlayacağı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi