Karadeniz'de bu günde 2 köy daha , karantinaya alındı

Karadeniz 30.03.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2142+ kez okundu.
 

Karadeniz'de bu günde 2 köy daha , karantinaya alındı

BAYBURT'un merkeze bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köyleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.       Bayburt Valiliği tarafından alınan kararla merkeze bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köyleri, karantinaya alınırken, bu yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlar durduruldu. Jandarma ekipleri, köylerin giriş ve çıkış noktalarında önlem aldı. Cami hoparlörlerinden anonslarla evde kalınması çağrısında bulunuldu.  Bayburt Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez İlçesine bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köylerinde Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. Maddeleri kapsamında 30.03.2020 tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına geçilerek köye giriş ve çıkışlar kapatılmıştır" denildi.

BAYBURT'un merkeze bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köyleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.    

 

Bayburt Valiliği tarafından alınan kararla merkeze bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köyleri, karantinaya alınırken, bu yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlar durduruldu. Jandarma ekipleri, köylerin giriş ve çıkış noktalarında önlem aldı. Cami hoparlörlerinden anonslarla evde kalınması çağrısında bulunuldu.  Bayburt Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez İlçesine bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köylerinde Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. Maddeleri kapsamında 30.03.2020 tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına geçilerek köye giriş ve çıkışlar kapatılmıştır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi