KARADENİZ'de 3 köy daha karantinaya alındı

Karadeniz 06.04.2020 - 22:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1594+ kez okundu.
 

KARADENİZ'de 3 köy daha karantinaya alındı

SİNOP'ta koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 3 köy daha karantinaya alındı. Sinop'un Durağan ilçesine bağlı Olukbaşı, Yeniköy ve Güngören köyleri, karantinaya alındı.    Köylere, kaymakamlığın ikinci bir açıklamasına kadar girişi çıkış yasağı getirildi. Bu kararla birlikte Sinop'ta toplamda 11 köy karantinaya alınmış oldu.

SİNOP'ta koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 3 köy daha karantinaya alındı. Sinop'un Durağan ilçesine bağlı Olukbaşı, Yeniköy ve Güngören köyleri, karantinaya alındı. 

 

Köylere, kaymakamlığın ikinci bir açıklamasına kadar girişi çıkış yasağı getirildi. Bu kararla birlikte Sinop'ta toplamda 11 köy karantinaya alınmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi