Karabük’te Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

Spor 19.05.2019 - 23:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1996+ kez okundu.
 

Karabük’te Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

KARABÜK'te, Galatasaray taraftarları takımlarının şampiyon olmasını doyasıya kutladı. Galatasaray'ın kendi saha ve seyircisi önünde Medipol Başakşehir karşısında aldığı galibiyetin ardından ligde şampiyon olması Karabük'te coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çoğu üniversite öğrencisi yaklaşık 5 bin sarı kırmızılı taraftar 100. Yıl Mahallesi 1003 No'lu Cadde üzerinde toplandı. Ellerinde bayraklarla caddede bir araya gelen taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluk şarkıları söyledi.   Sarı kırmızılı taraftarlar tezahüratlar eşliğinde caddede yürürken ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de göndermede bulundu. Taraftarlar, araçlarıyla da kentte tur atarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Babalarının kullandığı otomobillerin üzerine çıkarak sevinen 2 küçük taraftar ile üzerine takımının formasını giydirdiği köpeğiyle sevinç yaşayan taraftar dikkat çekti.  

KARABÜK'te, Galatasaray taraftarları takımlarının şampiyon olmasını doyasıya kutladı. Galatasaray'ın kendi saha ve seyircisi önünde Medipol Başakşehir karşısında aldığı galibiyetin ardından ligde şampiyon olması Karabük'te coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çoğu üniversite öğrencisi yaklaşık 5 bin sarı kırmızılı taraftar 100. Yıl Mahallesi 1003 No'lu Cadde üzerinde toplandı. Ellerinde bayraklarla caddede bir araya gelen taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluk şarkıları söyledi.

 

Sarı kırmızılı taraftarlar tezahüratlar eşliğinde caddede yürürken ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de göndermede bulundu. Taraftarlar, araçlarıyla da kentte tur atarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Babalarının kullandığı otomobillerin üzerine çıkarak sevinen 2 küçük taraftar ile üzerine takımının formasını giydirdiği köpeğiyle sevinç yaşayan taraftar dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi