Karabük’te düğünde silah bulunduran 17 kişi hakkında soruşturma

Karadeniz 04.09.2019 - 15:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2582+ kez okundu.
 

Karabük’te düğünde silah bulunduran 17 kişi hakkında soruşturma

KARABÜK'ün Eflani ilçesinde sokaktaki kına gecesinde tabancayla rastgele açılan ateş sonucu 1 kişinin ölmesi, bir kişinin de tutuklanması olayı sonrası yürütülen çalışmalarda 9 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, 17 kişi hakkında işlem başlatıldı. Karabük Valiliği, 31 Ağustos günü Eflani Çelebiler Mahallesi’nde kına gecesinde Yunus Yıldız’ın maganda kurşunuyla ölmesiyle sonuçlanan olayla ilgili yürütülen soruşturma hakkında açıklamada bulundu.   Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle: "Eflani Çelebiler Mahallesi'nde 31 Ağustos günü düzenlenen düğün merasiminde Yunus Yıldız isimli şahsın C.K. isimli şahıs tarafından kontrolsüzce havaya ateş edilmesi sonucu yaralanması ve kaldırıldığı hastanede vefat etmesi sonrasında ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalarda 4 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş ve 8 şahıs hakkında idari ve adli işlem yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak görevlilerimizce yürütülen titiz çalışmalar sonrasında ayrıca 5 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği daha ele geçirilmiş 9 şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılmıştır. Olayın meydana gelmesi sonrasında toplam 9 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele gerilmiş 17 şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır. İl merkezinde ve ilçelerimizde, düğün ve cemiyetlerde, her türlü tabanca ve tüfekler ile sözde kutlamalara karşı, gerekli tedbirler alınmış, cemiyetlere katılan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm tedbirlerin uygulanmasına devam edilecektir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir."

KARABÜK'ün Eflani ilçesinde sokaktaki kına gecesinde tabancayla rastgele açılan ateş sonucu 1 kişinin ölmesi, bir kişinin de tutuklanması olayı sonrası yürütülen çalışmalarda 9 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, 17 kişi hakkında işlem başlatıldı. Karabük Valiliği, 31 Ağustos günü Eflani Çelebiler Mahallesi’nde kına gecesinde Yunus Yıldız’ın maganda kurşunuyla ölmesiyle sonuçlanan olayla ilgili yürütülen soruşturma hakkında açıklamada bulundu.

 

Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle: "Eflani Çelebiler Mahallesi'nde 31 Ağustos günü düzenlenen düğün merasiminde Yunus Yıldız isimli şahsın C.K. isimli şahıs tarafından kontrolsüzce havaya ateş edilmesi sonucu yaralanması ve kaldırıldığı hastanede vefat etmesi sonrasında ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalarda 4 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş ve 8 şahıs hakkında idari ve adli işlem yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak görevlilerimizce yürütülen titiz çalışmalar sonrasında ayrıca 5 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği daha ele geçirilmiş 9 şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılmıştır. Olayın meydana gelmesi sonrasında toplam 9 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele gerilmiş 17 şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır. İl merkezinde ve ilçelerimizde, düğün ve cemiyetlerde, her türlü tabanca ve tüfekler ile sözde kutlamalara karşı, gerekli tedbirler alınmış, cemiyetlere katılan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm tedbirlerin uygulanmasına devam edilecektir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi