Karabük'te bayram öncesi drone ile trafik denetimi

Karadeniz 30.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2496+ kez okundu.
 

Karabük'te bayram öncesi drone ile trafik denetimi

-KARABÜK’te trafik ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde drone destekli denetim yaptı. 1 saat süren denetimlerde kırmızı ışık ihlali yaptıkları ve emniyet kemeri takmadıkları belirlenen 13 sürücüye toplam 2 bin 550 TL para cezası kesildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi trafik kazalarının önüne geçebilmek için denetimlerini arttırdı.   Ekipler, Bulak ve Balıklarkayası Kavşakları'nda drone destekli trafik denetimi yaptı. Yaklaşık 1 saat süren denetimde havadan alınan görüntüler ile kırmızı ışık ihlali yaptıkları ve emniyet kemeri takmadıkları tespit edilen 13 sürücü, kontrol noktalarında durdurdu. Sürücülere toplam 2 bin 550 TL para cezası kesildi. 

-KARABÜK’te trafik ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde drone destekli denetim yaptı. 1 saat süren denetimlerde kırmızı ışık ihlali yaptıkları ve emniyet kemeri takmadıkları belirlenen 13 sürücüye toplam 2 bin 550 TL para cezası kesildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi trafik kazalarının önüne geçebilmek için denetimlerini arttırdı.

 

Ekipler, Bulak ve Balıklarkayası Kavşakları'nda drone destekli trafik denetimi yaptı. Yaklaşık 1 saat süren denetimde havadan alınan görüntüler ile kırmızı ışık ihlali yaptıkları ve emniyet kemeri takmadıkları tespit edilen 13 sürücü, kontrol noktalarında durdurdu. Sürücülere toplam 2 bin 550 TL para cezası kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi