KANSIZOĞLU Rize’deki Vekiller Nerde

Siyaset 21.08.2019 - 09:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2331+ kez okundu.
 

KANSIZOĞLU Rize’deki Vekiller Nerde

AKES-DER GENEL BAŞKAN HASAN KANSIZOĞLU Rize’deki Vekiller Nerde, yalnız üç ilçenin vekilimisiniz ‘                              RİZE-AKES DER Genel Başkanı Rize’de yapılmayan yatırımlar konusunda sert bir açıklamada bulundu.       AKES Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’nun açıklaması şöyle ’Hasretle beklenen Cumhurbaşkanımız Cuma günü Rize'de. Bir taraftan merak edilen diğer konu Milletvekili seçiminden sonra Rize'nin 3 milletvekili ne yaptı? Hangi yatırımları ve çalışmaları gösterecekleri yakından takip ediliyor. Tutturmuşsunuz Ovit tüneli havaalanı... ya zaten bunların temelleri çok öncelerden atıldı. Siz bunların üzerine ne katabildiniz? Geçmiş dönem vekillerinin çalışmalarına ayda bir gelip resim çektirip ve etkinlik şölenlere katılıp ortadan kaybolan Rize vekillerini ilçelerde gören var mı?          Bu vekiller sadece iki veya üç ilçenin vekilimi? Nerede hizmet yapıyorlar? Rize'ye iş imkânı acil lazım! Rize'ye doktor acil lazım! Rize'ye çocuk onkoloji bölümü acil lazım! Rize’de bir hasta ancak telefon randevusuyla 1 ay sonraya gün alabiliyor nerde bu temsilcilerimiz? Neden birim-kurum yetkilileri bir araya gelip bu sorunları ortadan kaldırmıyorlar? Neyi bekliyoruz? Seçimlerden sonra bu vekiller oy aldıkları veya alamadıkları ilçelere gidip neden ziyarette bulunmuyor! Genel olarak Rize genelinde bunları gören var mı? Buradaki bizlerin yapmış olduğu açıklamalar önceden malum guruplar her şeye engeldi! Rize de çalışma yapılamıyordu,  tüm kadroyu boşalttılar.           Evet, şimdi tam güç ve yetki sizlerde! Sizler ne katabildiniz Rize'mize? Hani her şey mükemmeldi Adam ayırma, gruplaşma asla olmayacaktı?  Neden toplantı veya Rize genelinde ortak fikirler alınması için toplantılarda sadece her zamanki gibi bir kaç tane STK temsilcisi var? Peki, Rize'deki 750 yi aşkın STK' lar ne iş yapıyor? Neden bunların kapıları çalınmıyor? Herkesten fikir alınmıyor? Aynı STK temsilcileri her yerde daim oluyor. Artık elinizi vicdanınıza koyun! Rize için her alanda eğitim kültür sağlık ve insanlığı kapsayacak faydalı bir şeyler bırakmanın zamanı çoktan geldi geçti. Adam kayırma ayırma işlerine son verip her ilçeden hizmetkâr, çalışkan başarılı olan kişileri il toplantılarına çağırıp ilçelerde sorunların çözülmesi için fikirler masaya yatırılması lazım.         Evet, Reis geliyor Rize için hangi projeleri vereceğinizin yakından takipçisi olacağız! Yüz boyama devrine son verip RİZE İÇİN EL ELE. 

AKES-DER GENEL BAŞKAN HASAN KANSIZOĞLU Rize’deki Vekiller Nerde, yalnız üç ilçenin vekilimisiniz ‘ 

                           

RİZE-AKES DER Genel Başkanı Rize’de yapılmayan yatırımlar konusunda sert bir açıklamada bulundu. 

    
AKES Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu’nun açıklaması şöyle ’Hasretle beklenen Cumhurbaşkanımız Cuma günü Rize'de. Bir taraftan merak edilen diğer konu Milletvekili seçiminden sonra Rize'nin 3 milletvekili ne yaptı? Hangi yatırımları ve çalışmaları gösterecekleri yakından takip ediliyor. Tutturmuşsunuz Ovit tüneli havaalanı... ya zaten bunların temelleri çok öncelerden atıldı. Siz bunların üzerine ne katabildiniz? Geçmiş dönem vekillerinin çalışmalarına ayda bir gelip resim çektirip ve etkinlik şölenlere katılıp ortadan kaybolan Rize vekillerini ilçelerde gören var mı?  

      
Bu vekiller sadece iki veya üç ilçenin vekilimi? Nerede hizmet yapıyorlar? Rize'ye iş imkânı acil lazım! Rize'ye doktor acil lazım! Rize'ye çocuk onkoloji bölümü acil lazım! Rize’de bir hasta ancak telefon randevusuyla 1 ay sonraya gün alabiliyor nerde bu temsilcilerimiz? Neden birim-kurum yetkilileri bir araya gelip bu sorunları ortadan kaldırmıyorlar? Neyi bekliyoruz? Seçimlerden sonra bu vekiller oy aldıkları veya alamadıkları ilçelere gidip neden ziyarette bulunmuyor! Genel olarak Rize genelinde bunları gören var mı? Buradaki bizlerin yapmış olduğu açıklamalar önceden malum guruplar her şeye engeldi! Rize de çalışma yapılamıyordu,  tüm kadroyu boşalttılar.  

       
Evet, şimdi tam güç ve yetki sizlerde! Sizler ne katabildiniz Rize'mize? Hani her şey mükemmeldi Adam ayırma, gruplaşma asla olmayacaktı?  Neden toplantı veya Rize genelinde ortak fikirler alınması için toplantılarda sadece her zamanki gibi bir kaç tane STK temsilcisi var? Peki, Rize'deki 750 yi aşkın STK' lar ne iş yapıyor? Neden bunların kapıları çalınmıyor? Herkesten fikir alınmıyor? Aynı STK temsilcileri her yerde daim oluyor. Artık elinizi vicdanınıza koyun! Rize için her alanda eğitim kültür sağlık ve insanlığı kapsayacak faydalı bir şeyler bırakmanın zamanı çoktan geldi geçti. Adam kayırma ayırma işlerine son verip her ilçeden hizmetkâr, çalışkan başarılı olan kişileri il toplantılarına çağırıp ilçelerde sorunların çözülmesi için fikirler masaya yatırılması lazım. 

      
Evet, Reis geliyor Rize için hangi projeleri vereceğinizin yakından takipçisi olacağız! Yüz boyama devrine son verip RİZE İÇİN EL ELE. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi