Kadem Rize Temsilciliği Yolbaşı İlkokulunda.

Rize 26.04.2019 - 16:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2591+ kez okundu.
 

Kadem Rize Temsilciliği Yolbaşı İlkokulunda.

Kadın ve Demokrasi Derneği ( KADEM ) Rize il temsilciliği ve gençlik komisyonunun organizasyonuyla 23 nisan kutlamaları kapsamında Rize'nin Kalkandere İlçesi  Yolbaşı ilk ve Orta okulunda etkinlik düzenlendi. Palyaço ve gönüllü gençler eşliğinde çocuklarla birlikte Çuval yarışı, halat çekme,  ip atlama ,  yüz boyama ve horon gibi oyunlar oynandı, çocuklarla güzel dakikalar geçirildi. Öğrenciler Okulda kutuphane oluşumuna destek olarak kitap hediye eden  ve  Organizasyon kapsamında destek sağlayan Rize Valiliği , Rize Belediyesi ve  Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederek geleceks senede  bu etkinliğin okullarında yapılmasını talep ettiler.

Kadın ve Demokrasi Derneği ( KADEM ) Rize il temsilciliği ve gençlik komisyonunun organizasyonuyla 23 nisan kutlamaları kapsamında Rize'nin Kalkandere İlçesi  Yolbaşı ilk ve Orta okulunda etkinlik düzenlendi.


Palyaço ve gönüllü gençler eşliğinde çocuklarla birlikte Çuval yarışı, halat çekme,  ip atlama ,  yüz boyama ve horon gibi oyunlar oynandı, çocuklarla güzel dakikalar geçirildi.


Öğrenciler Okulda kutuphane oluşumuna destek olarak kitap hediye eden  ve  Organizasyon kapsamında destek sağlayan Rize Valiliği , Rize Belediyesi ve  Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederek geleceks senede  bu etkinliğin okullarında yapılmasını talep ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi