Kaçak kazı 5 tutuklu .Aralarında kimler var kimler.

Karadeniz 17.04.2019 - 09:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1616+ kez okundu.
 

Kaçak kazı 5 tutuklu .Aralarında kimler var kimler.

BOLU'nun Mudurnu ilçesinde 2 TIR'la getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Mudurnu ilçesine bağlı Güney Felakettin Köyü'nde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Jandarma, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 TIR üzerinde getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yapan 14 şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliler İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Kazıda kullanıldığı tespit edilen iş makineleri ve TIR'lar ile çeşitli malzemelere el konuldu. Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, H.S.Ç, K.Y, M.K, F.E, H.A.K, H.K, H.K. ve S.Ö. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. 5'İ TUTUKLANDI Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.K, M.K, K.Y, F.E. ve H.S.Ç. tutuklandı, S.Ö, H.A.K. ve H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. KOM ŞUBE MÜDÜRÜ VE ALBAY İLE 3 KİŞİ TUTUKLANDI Bolu'nun Mudurnu ilçesinde jandarmanın düzenlediği define operasyonunda tutuklanan 5 kişi arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Keskin, Ankara Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nda görevli Albay Kadri Yörür'ün de bulunduğu öğrenildi. Tutuklanan diğer kişiler ise Hasan Karagöz, Faruk Erol ve Hasan Sezer Çelebi olduğu belirtildi.  

BOLU'nun Mudurnu ilçesinde 2 TIR'la getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Mudurnu ilçesine bağlı Güney Felakettin Köyü'nde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Jandarma, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 TIR üzerinde getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yapan 14 şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliler İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Kazıda kullanıldığı tespit edilen iş makineleri ve TIR'lar ile çeşitli malzemelere el konuldu. Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, H.S.Ç, K.Y, M.K, F.E, H.A.K, H.K, H.K. ve S.Ö. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

5'İ TUTUKLANDI

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.K, M.K, K.Y, F.E. ve H.S.Ç. tutuklandı, S.Ö, H.A.K. ve H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ VE ALBAY İLE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde jandarmanın düzenlediği define operasyonunda tutuklanan 5 kişi arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Keskin, Ankara Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nda görevli Albay Kadri Yörür'ün de bulunduğu öğrenildi. Tutuklanan diğer kişiler ise Hasan Karagöz, Faruk Erol ve Hasan Sezer Çelebi olduğu belirtildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi