İzmir Valisinin ACI Günü

Vefat 30.06.2019 - 21:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1642+ kez okundu.
 

İzmir Valisinin ACI Günü

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın kayınvalidesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Yakup Bayraktar’ın eşi Melek Bayraktar, hakkın rahmetine kavuştu.    Merhume Bayraktar'ın cenazesi 1 Temmuz 2019 Pazartesi  Trabzon'un Arsin İlçesine bağlı Çubuklu Mahallesi'nde bulunan Çatak Caminde kılınacak öğle namazı ve cenaze namazının ardından köy mezarlığına definedileceği öğrenildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, bir dönem Çayeli Kaymakamlığı görevinde de bulunan  Valimiz Erol Ayyıldız ve Şube Müdürü Yakup Bayraktar'a başsağlığı ve sabır diliyoruz.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın kayınvalidesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Yakup Bayraktar’ın eşi Melek Bayraktar, hakkın rahmetine kavuştu. 
 

Merhume Bayraktar'ın cenazesi 1 Temmuz 2019 Pazartesi  Trabzon'un Arsin İlçesine bağlı Çubuklu Mahallesi'nde bulunan Çatak Caminde kılınacak öğle namazı ve cenaze namazının ardından köy mezarlığına definedileceği öğrenildi.


Merhumeye Allah'tan rahmet, bir dönem Çayeli Kaymakamlığı görevinde de bulunan  Valimiz Erol Ayyıldız ve Şube Müdürü Yakup Bayraktar'a başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi