İYİ Parti YOZGAT İl Başkanı trafik kazasında öldü

Siyaset 06.11.2019 - 14:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2475+ kez okundu.
 

İYİ Parti YOZGAT İl Başkanı trafik kazasında öldü

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, trafik kazasında öldü İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İl Başkanı Seyfi Bayrak’ın da içerisinde bulunduğu 66 LN 858 plakalı ticari araç, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesi Yenifakılı-Bektaşlı yol ayrımında devrildi.   Kazada İl Başkanı Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan Şahin Köksal, Aniş Kutlu, Ahmet Şükrü Karabacak ve Veysel Topraksayar ise yaralandı.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, trafik kazasında öldü


İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.


İl Başkanı Seyfi Bayrak’ın da içerisinde bulunduğu 66 LN 858 plakalı ticari araç, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesi Yenifakılı-Bektaşlı yol ayrımında devrildi.

 

Kazada İl Başkanı Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan Şahin Köksal, Aniş Kutlu, Ahmet Şükrü Karabacak ve Veysel Topraksayar ise yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi