İyi Niyetten Uzak Kişilerce Amacı Dışında Kullanılıyor

Spor 04.08.2019 - 22:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1810+ kez okundu.
 

İyi Niyetten Uzak Kişilerce Amacı Dışında Kullanılıyor

Rizespor Kulubü, kulüp başkanı Hasan Kartal’ın Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç ile ilgili sponsorluk ve reklam desteği açıklamaları  iyi niyetten uzak kişilerce amacı dışında kullanılıyor.   Rizespor Kulubünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;   “Başkanımız Hasan Kartal'ın bugün düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği sponsorluk ve reklam beklentisine yönelik sözlerinin amacı dışında kullanıldığı görülmektedir. Gerçek mecrasından saptırılmaya çalışılan açıklamanın özü sadece bir beklentinin telaffuz edilmesinden ibarettir. Malum Koç Holding bünyesinde yer alan çok sayıda marka birçok kulübe sponsorluk ve reklam desteği vermektedir. Çaykur Rizespor’un da bunlardan biri olabilme girişimimin tartışmaya açılması iyi niyetten uzak bir davranıştır. Çaykur Rizespor Kulübü tüm markalar gibi, Koç Holding bünyesindeki şirketleri de reklam verenler arasında görmeyi arzulamaktadır.” denildi.   Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, düzenlediği basın toplantısında Vedat Muriç transferiyle ilgili alınacak ödeme, Muriç’in sonraki transferinden alınacak yüzde 15 pay ve alınan futbolcuların haricinde Ali Koç ile 500 bin avro çerçevesinde bir sponsorluk.centilmenlik anlaşması yaptıklarını ifade etmişti.

Rizespor Kulubü, kulüp başkanı Hasan Kartal’ın Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç ile ilgili sponsorluk ve reklam desteği açıklamaları  iyi niyetten uzak kişilerce amacı dışında kullanılıyor.

 

Rizespor Kulubünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

 

“Başkanımız Hasan Kartal'ın bugün düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği sponsorluk ve reklam beklentisine yönelik sözlerinin amacı dışında kullanıldığı görülmektedir. Gerçek mecrasından saptırılmaya çalışılan açıklamanın özü sadece bir beklentinin telaffuz edilmesinden ibarettir. Malum Koç Holding bünyesinde yer alan çok sayıda marka birçok kulübe sponsorluk ve reklam desteği vermektedir. Çaykur Rizespor’un da bunlardan biri olabilme girişimimin tartışmaya açılması iyi niyetten uzak bir davranıştır. Çaykur Rizespor Kulübü tüm markalar gibi, Koç Holding bünyesindeki şirketleri de reklam verenler arasında görmeyi arzulamaktadır.” denildi.

 

Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, düzenlediği basın toplantısında Vedat Muriç transferiyle ilgili alınacak ödeme, Muriç’in sonraki transferinden alınacak yüzde 15 pay ve alınan futbolcuların haricinde Ali Koç ile 500 bin avro çerçevesinde bir sponsorluk.centilmenlik anlaşması yaptıklarını ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi