İtirafçı subaydan şok ifade

Siyaset 05.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2066+ kez okundu.
 

İtirafçı subaydan şok ifade

FETÖ'nün TSK'daki kriptolarına yönelik İstanbul Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay tarafından yürütülen ankesörlü telefon soruşturmasında itirafçı olan bir astsubay, örgütün takiyede geldiği son noktayı gözler önüne serdi. Örgütle ortaokul 3. Sınıfta tanıştığını aktaran O.S. katıldığı örgüt evinde Yusuf Y. isimli örgüt abisinin Fetullah Gülen'in her gün peygamber efendimiz ile görüştüğünü, ona danışmadan hiçbir iş yapmadığı yönünde ifadeler kullandığını belirtti. İÇKİ İÇMEN GEREKİR Astsubaylık ve subaylık sınavlarına müracaat ettiğini, ancak bundan mahrem imamının haberi olmadığını aktaran O.S. ifadesini şu şekilde sürdürdü:   Daha sonra haberdar olunca 'ailen dindar, okulu kazansan bile okuldan atılırsın' dedi. Bana 'Sen subaylığa gitme astsubaylığa git' dedi. Neden diye sorduğumda 'Subaylıkta içki içmen gerekir, sen de bunu yapamazsın' diye cevap verdi.   Kaynak: Sabah

FETÖ'nün TSK'daki kriptolarına yönelik İstanbul Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay tarafından yürütülen ankesörlü telefon soruşturmasında itirafçı olan bir astsubay, örgütün takiyede geldiği son noktayı gözler önüne serdi.

Örgütle ortaokul 3. Sınıfta tanıştığını aktaran O.S. katıldığı örgüt evinde Yusuf Y. isimli örgüt abisinin Fetullah Gülen'in her gün peygamber efendimiz ile görüştüğünü, ona danışmadan hiçbir iş yapmadığı yönünde ifadeler kullandığını belirtti.


İÇKİ İÇMEN GEREKİR


Astsubaylık ve subaylık sınavlarına müracaat ettiğini, ancak bundan mahrem imamının haberi olmadığını aktaran O.S. ifadesini şu şekilde sürdürdü:

 

Daha sonra haberdar olunca 'ailen dindar, okulu kazansan bile okuldan atılırsın' dedi. Bana 'Sen subaylığa gitme astsubaylığa git' dedi. Neden diye sorduğumda 'Subaylıkta içki içmen gerekir, sen de bunu yapamazsın' diye cevap verdi.

 

Kaynak: Sabah

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi