İtfaiye merdiveni yetişmedi, sekizinci kattan yere çakılıp canından oldu! VİDEO

Türkiye 15.03.2020 - 01:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2621+ kez okundu.
 

İtfaiye merdiveni yetişmedi, sekizinci kattan yere çakılıp canından oldu! VİDEO

İtfaiye merdiveni yetişmedi, sekizinci kattan yere çakılıp canından oldu! Mersin’de 13 katlı apartmanın 8’inci katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangından kurtulmak için can havliyle balkon korkuluğuna asılarak bir süre dayanan 23 yaşındaki Yasemin Ö. yere çakılarak yaşamını yitirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye aracının ise merdiveninin ancak 6’ncı kata kadar ulaştığı belirlendi. Göz göre göre gelen facia, olay yerindeki bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonuyla görüntülendi. Yangın merkez Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi'nde bulunan 13 katlı Doğa Plaza Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 8'inci katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bir anda evi sardı. Aşırı duman ve alevlerin içinde kalarak korku ve paniğe kapılan ve evde tek başına olduğu belirtilen Yasemin Ö., balkona tırmandı. Bu sırada ihbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye aracı merdiveni açtı. Ancak, açtığı itfaiye merdiveni kısa kaldığı için 8'inci kat hizasına kadar çıkabildi. İKİNCİ ARAÇ MERDİVENİNİ AÇAMADI Bu arada, Mezitli İtfaiye Şenliği'nden olay yerine ulaşan ilk itfaiye aracının merdiveninin ancak 6'ncı kata kadar ulaşması üzerine 8 kata kadar ulaşabilecek merdivene sahip yeni bir itfaiye aracı istendi. Bunun üzerine uzun merdivene sahip itfaiye aracı şehir içindeki merkezden olay yerine ulaştı. İtfaiye görevlileri araçta merdivenini açma çalışması yaptığı sırada, tırmandığı ve asılı kaldığı balkonda daha fazla dayanamayan Yasemin Ö. boşluğa düşerek feci şekilde yaşamını yitirdi. Çevrede yangını izleyen çok sayıda kişi, kadının ölümüne tanık oldu. Meydana gelen olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca çok yönlü soruşturma başlatıldı.  

İtfaiye merdiveni yetişmedi, sekizinci kattan yere çakılıp canından oldu!


Mersin’de 13 katlı apartmanın 8’inci katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangından kurtulmak için can havliyle balkon korkuluğuna asılarak bir süre dayanan 23 yaşındaki Yasemin Ö. yere çakılarak yaşamını yitirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye aracının ise merdiveninin ancak 6’ncı kata kadar ulaştığı belirlendi. Göz göre göre gelen facia, olay yerindeki bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonuyla görüntülendi.


Yangın merkez Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi'nde bulunan 13 katlı Doğa Plaza Apartmanı'nda meydana geldi.


Apartmanın 8'inci katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bir anda evi sardı. Aşırı duman ve alevlerin içinde kalarak korku ve paniğe kapılan ve evde tek başına olduğu belirtilen Yasemin Ö., balkona tırmandı.


Bu sırada ihbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye aracı merdiveni açtı. Ancak, açtığı itfaiye merdiveni kısa kaldığı için 8'inci kat hizasına kadar çıkabildi.


İKİNCİ ARAÇ MERDİVENİNİ AÇAMADI


Bu arada, Mezitli İtfaiye Şenliği'nden olay yerine ulaşan ilk itfaiye aracının merdiveninin ancak 6'ncı kata kadar ulaşması üzerine 8 kata kadar ulaşabilecek merdivene sahip yeni bir itfaiye aracı istendi.


Bunun üzerine uzun merdivene sahip itfaiye aracı şehir içindeki merkezden olay yerine ulaştı. İtfaiye görevlileri araçta merdivenini açma çalışması yaptığı sırada, tırmandığı ve asılı kaldığı balkonda daha fazla dayanamayan Yasemin Ö. boşluğa düşerek feci şekilde yaşamını yitirdi. Çevrede yangını izleyen çok sayıda kişi, kadının ölümüne tanık oldu.


Meydana gelen olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi