İstinat duvarında çatlak oluşan 5 katlı bina boşaltıldı

Karadeniz 18.04.2019 - 18:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2281+ kez okundu.
 

İstinat duvarında çatlak oluşan 5 katlı bina boşaltıldı

RABZON'un Ortahisar ilçesinde istinat duvarlarında çatlaklar oluşan 5 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı, bitişiğindeki 11 katlı diğer binanın çevresinde ise çökme riskine karşı önlem alındı.  Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 5 katlı binanın istinat duvarında çatlaklar oluştu. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine polis ve belediye ekipleri binada inceleme yaptı. İstinat duvarlarında irili ufaklı çatlaklar olduğu tespit edilen binanın tahliyesine karar verildi. Görevlilerin uyarısı ile bina tahliye edildi. İstinat duvarının çökme riskine karşı da bitişiğindeki 11 katlı binanın çevresinde güvenlik önlemi alındı. Belediye ekipleri, tedbir amaçlı boşaltılan ve çevresinde önlem alınan binalarda teknik inceleme başlattı.   

RABZON'un Ortahisar ilçesinde istinat duvarlarında çatlaklar oluşan 5 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı, bitişiğindeki 11 katlı diğer binanın çevresinde ise çökme riskine karşı önlem alındı. 

Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 5 katlı binanın istinat duvarında çatlaklar oluştu. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine polis ve belediye ekipleri binada inceleme yaptı. İstinat duvarlarında irili ufaklı çatlaklar olduğu tespit edilen binanın tahliyesine karar verildi. Görevlilerin uyarısı ile bina tahliye edildi. İstinat duvarının çökme riskine karşı da bitişiğindeki 11 katlı binanın çevresinde güvenlik önlemi alındı. Belediye ekipleri, tedbir amaçlı boşaltılan ve çevresinde önlem alınan binalarda teknik inceleme başlattı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi