İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN . BU OLAY RİZE'DE GERÇEKLEŞTİ.

Rize 17.06.2020 - 23:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2094+ kez okundu.
 

İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN . BU OLAY RİZE'DE GERÇEKLEŞTİ.

Türk Hava Kurumu Rize Şubesi tarafından Muhtarlara PTT ile gönderilen yardım toplama zarflarının PTT tarafından dağıtılmadığı öğrenildi.     Konu hakkında sosyal medyada bir açıklamada bulunan Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir Yardım zarflarını Muhtarlara ulaştırmayıp Derepazarı PTT sinde bekletilmesine ’PTT ne iş yapar ’dedi. Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir’in açıklaması aynen şöyle’ Bugün Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Amacım kurum ve kuruluşları karalamak değil bu kurum ve kuruluşlarda yapılan uygulamaların yanlışlığına dikkat çekmektir. Bildiğiniz gibi Türk Hava Kurumu Rize Şube başkanlığını yürütmekteyim. Pandemi nedeniyle bu sene okullara, resmî dairelere ve sokaktaki vatandaşa fitre ve zekât zarfı dağıtma imkânımız olmadı. Biz de sorumluluk Bölgemizdeki 350 köy ve mahalle muhtarlarına vatandaşa dağıtmak üzere 20'şer tane zarfı PTT kanalıyla gönderdik. Her zarf için 3.5 TL olmak üzere 1250 TL posta ücreti ödedik.                Derepazarı Zarfları PTT de elemanımız yok, kim dağıtacak     Derepazarı ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarlarından bize dönüş olmadı. Bu durumu araştırınca bazı muhtarlardan, ellerine bu zarfların ulaşmadığı şikâyetini aldım. Konuyu Derepazarı postanesinde araştırmak için müracaat ettiğimde zarfların postanede bekletildiğini, muhtarlara verilmediğini gördüm.4 Mayıs 2020 tarihinde postaya verilen zarfların 16 Haziran 2020 tarihinde postanede olduğunu ve dağıtılmadığını bizzat tespit ettim. Sebebini sorduğumda görevli bana "bizim elemanımız yok. Kim dağıtacak" diye, alaylı bir ifadeyle akıl verdi. "Bu zarfları muhtarlara gönderirken onları telefonla arayıp bu zarfları lütfen Postaneden alın demeliymişim. “Ben yanlışı nerde yaptım acaba?’dedi.

Türk Hava Kurumu Rize Şubesi tarafından Muhtarlara PTT ile gönderilen yardım toplama zarflarının PTT tarafından dağıtılmadığı öğrenildi.

   
Konu hakkında sosyal medyada bir açıklamada bulunan Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir Yardım zarflarını Muhtarlara ulaştırmayıp Derepazarı PTT sinde bekletilmesine ’PTT ne iş yapar ’dedi. Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir’in açıklaması aynen şöyle’ Bugün Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Amacım kurum ve kuruluşları karalamak değil bu kurum ve kuruluşlarda yapılan uygulamaların yanlışlığına dikkat çekmektir. Bildiğiniz gibi Türk Hava Kurumu Rize Şube başkanlığını yürütmekteyim. Pandemi nedeniyle bu sene okullara, resmî dairelere ve sokaktaki vatandaşa fitre ve zekât zarfı dağıtma imkânımız olmadı. Biz de sorumluluk Bölgemizdeki 350 köy ve mahalle muhtarlarına vatandaşa dağıtmak üzere 20'şer tane zarfı PTT kanalıyla gönderdik. Her zarf için 3.5 TL olmak üzere 1250 TL posta ücreti ödedik.

              
Derepazarı Zarfları PTT de elemanımız yok, kim dağıtacak

   
Derepazarı ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarlarından bize dönüş olmadı. Bu durumu araştırınca bazı muhtarlardan, ellerine bu zarfların ulaşmadığı şikâyetini aldım. Konuyu Derepazarı postanesinde araştırmak için müracaat ettiğimde zarfların postanede bekletildiğini, muhtarlara verilmediğini gördüm.4 Mayıs 2020 tarihinde postaya verilen zarfların 16 Haziran 2020 tarihinde postanede olduğunu ve dağıtılmadığını bizzat tespit ettim.


Sebebini sorduğumda görevli bana "bizim elemanımız yok. Kim dağıtacak" diye, alaylı bir ifadeyle akıl verdi. "Bu zarfları muhtarlara gönderirken onları telefonla arayıp bu zarfları lütfen Postaneden alın demeliymişim. “Ben yanlışı nerde yaptım acaba?’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi