İSTER İNAN İSTER İNANMA. Otomobil TIR'ı uçuruma attı

Dünya 15.11.2019 - 11:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3845+ kez okundu.
 

İSTER İNAN İSTER İNANMA. Otomobil TIR'ı uçuruma attı

Slovenya’da viraja hızlı giren otomobil, sağ şeritteki TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yağmurdan ıslanmış yolda kontrolden çıkan TIR, yan yatarak köprüden aşağıda düştü. Otomobil ve TIR sürücüsü yaralandı. Kaza, Slovenya’nın başkenti Lübliyana’nın yakınlarında bulunan Golovec tüneli çıkışında meydana geldi.   Viraja hızlı giren bir otomobil sağ şeritte seyreden TIR’a çarptı. Otomobilin çarpmasıyla yağmurdan ıslanmış yolda kontrolden çıkan TIR, yan yatarak köprü korkuluklarını kırdı ve yaklaşık 20 metre yükseklikten düştü. Kazada, 58 yaşındaki TIR sürücüsü ve 40 yaşındaki otomobilin sürücüsünün yaralandığı belirtildi. Öte yandan, TIR’ın arkasındaki tankerde yanıcı madde olmadığı, bunun da kazanın ölümcül olmamasında büyük rol oynadığı duyuruldu.

Slovenya’da viraja hızlı giren otomobil, sağ şeritteki TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yağmurdan ıslanmış yolda kontrolden çıkan TIR, yan yatarak köprüden aşağıda düştü. Otomobil ve TIR sürücüsü yaralandı. Kaza, Slovenya’nın başkenti Lübliyana’nın yakınlarında bulunan Golovec tüneli çıkışında meydana geldi.

 

Viraja hızlı giren bir otomobil sağ şeritte seyreden TIR’a çarptı. Otomobilin çarpmasıyla yağmurdan ıslanmış yolda kontrolden çıkan TIR, yan yatarak köprü korkuluklarını kırdı ve yaklaşık 20 metre yükseklikten düştü. Kazada, 58 yaşındaki TIR sürücüsü ve 40 yaşındaki otomobilin sürücüsünün yaralandığı belirtildi. Öte yandan, TIR’ın arkasındaki tankerde yanıcı madde olmadığı, bunun da kazanın ölümcül olmamasında büyük rol oynadığı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi