İstediği montu vermeyen arkadaşını bıçakladı

Karadeniz 16.03.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2231+ kez okundu.
 

İstediği montu vermeyen arkadaşını bıçakladı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde Murat Ş. (41), arkadaşı İlhan K.'yi (40), istediği montu vermediği için çıkan tartışmada bıçakladı. Yaralı İlhan K. tedaviye alınırken, kaçan zanlı daha sonra teslim oldu.   Olay, saat 15.00 sıralarında Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi'nde İlhan K.'nin evinde meydana geldi. Murat Ş., arkadaşı İlhan K.'yi ziyaret edip, montunu istedi. İlhan K. montunu vermek istemeyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Ş., İlhan K.'yi sırtından bıçakladı. Murat Ş. kaçarken, kanlar içinde kalan İlhan K. de sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekibince ilk müdahalesi yapılan İlhan K., ardından özel hastaneye kaldırıldı. İlhan K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Murat Ş. ise bir süre sonra polise teslim oldu.  FOTOĞRAFLI

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde Murat Ş. (41), arkadaşı İlhan K.'yi (40), istediği montu vermediği için çıkan tartışmada bıçakladı. Yaralı İlhan K. tedaviye alınırken, kaçan zanlı daha sonra teslim oldu.

 

Olay, saat 15.00 sıralarında Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi'nde İlhan K.'nin evinde meydana geldi. Murat Ş., arkadaşı İlhan K.'yi ziyaret edip, montunu istedi. İlhan K. montunu vermek istemeyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Ş., İlhan K.'yi sırtından bıçakladı. Murat Ş. kaçarken, kanlar içinde kalan İlhan K. de sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekibince ilk müdahalesi yapılan İlhan K., ardından özel hastaneye kaldırıldı. İlhan K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Murat Ş. ise bir süre sonra polise teslim oldu.  FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi