İstanbul'da Sağanak, dolu ve hortum! VİDEO

Türkiye 23.06.2020 - 16:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2701+ kez okundu.
 

İstanbul'da Sağanak, dolu ve hortum! VİDEO

Meteoroloji ve AKOM İstanbul'u etkili olacak olan şiddetli ve gök gürültülü yağmur konusunda dün sarı alarm vermişti. Yapılan uyarıların ardından İstanbul'da özellikle boğaz çevresinde bulunan ilçelerde sağanak etkili oldu. HORTUM OLUŞTU Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluşurken kentin bazı kesimlerinde de dolu yağışı etkili oldu. Çatalca’da hortumu gören ve cep telefonları ile kaydeden vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Hadımköy’de ise çatılar uçuştu. Kent genelinde sağanak dolayısıyla birçok yerde su birikintisi oluşurken bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Vatandaşlar dolu yağışlarından araçlarına sığındı. ÜSKÜDAR’DA ÇOK ETKİLİ Sağanak özellikle Üsküdar'da çevresinde kendisini gösterdi. Yağış nedeniyle bazı yollar adeta göle döndü. Otomobiller ilerlemekte zorlandı. Sokaktaki vatandaşlar ise şemsiyelerle yürümek zorunda kaldı. Çengelköy'de şiddetli bir şekilde dolu yağışının etkili olduğu görüldü. Acıbadem’de şiddetli rüzgar nedeniyle yol kenarındaki ağaçlardan bazıları devrildi. Sultanbeyli'de de dolu yağışı etkisini gösterdi. BEŞİKTAŞ GÖLE DÖNDÜ Adeta göle dönen Beşiktaş’ta bir ticari taksi de suda mahsur kaldı. Takside bulunan şoför ve Faslı müşterisi panik yaşarken aracın içerisine su doldu. Olayın şokunu atlatan şoför ve müşteri aracı iterek sudan kurtardı. Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde ise rüzgar nedeniyle tarihi bir ağaçların üzerine düştü. Yaralanın olmazken ağaç nedeniyle trafik durdu Zincirlikuyu-Ulus yolunda trafik aksadı.

Meteoroloji ve AKOM İstanbul'u etkili olacak olan şiddetli ve gök gürültülü yağmur konusunda dün sarı alarm vermişti. Yapılan uyarıların ardından İstanbul'da özellikle boğaz çevresinde bulunan ilçelerde sağanak etkili oldu.


HORTUM OLUŞTU


Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluşurken kentin bazı kesimlerinde de dolu yağışı etkili oldu.


Çatalca’da hortumu gören ve cep telefonları ile kaydeden vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Hadımköy’de ise çatılar uçuştu.


Kent genelinde sağanak dolayısıyla birçok yerde su birikintisi oluşurken bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.


Vatandaşlar dolu yağışlarından araçlarına sığındı.


ÜSKÜDAR’DA ÇOK ETKİLİ


Sağanak özellikle Üsküdar'da çevresinde kendisini gösterdi. Yağış nedeniyle bazı yollar adeta göle döndü.


Otomobiller ilerlemekte zorlandı. Sokaktaki vatandaşlar ise şemsiyelerle yürümek zorunda kaldı.


Çengelköy'de şiddetli bir şekilde dolu yağışının etkili olduğu görüldü.


Acıbadem’de şiddetli rüzgar nedeniyle yol kenarındaki ağaçlardan bazıları devrildi.


Sultanbeyli'de de dolu yağışı etkisini gösterdi.


BEŞİKTAŞ GÖLE DÖNDÜ


Adeta göle dönen Beşiktaş’ta bir ticari taksi de suda mahsur kaldı.


Takside bulunan şoför ve Faslı müşterisi panik yaşarken aracın içerisine su doldu.


Olayın şokunu atlatan şoför ve müşteri aracı iterek sudan kurtardı.


Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde ise rüzgar nedeniyle tarihi bir ağaçların üzerine düştü. Yaralanın olmazken ağaç nedeniyle trafik durdu


Zincirlikuyu-Ulus yolunda trafik aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi