İstanbul'da Deprem halk sokaklara döküldü Okullar tatil

Türkiye 26.09.2019 - 14:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2511+ kez okundu.
 

İstanbul'da Deprem halk sokaklara döküldü Okullar tatil

İstanbul büyük depremle sallandı! İstanbul depremi sonrası AFAD’tan önemli uyarı!   İstanbul depremi İstanbulluların yüreğini ağzına getirdi. Geçen gün gerçekleşen depremin ardından İstanbul Silivri açıklarında bir deprem daha meydana geldi. Son dakika olarak AFAD depremin büyüklüğünü 5,8 Kandilli Rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Kandilli 'hissedilen' deprem büyüklüğünün ise 6 olduğunu duyurdu. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Deprem İstanbul'un genelinde hissedildi. Büyüklüğü 4'e varan artçı sarsıntılar sürüyor. AFAD'tan ciddi açıklama geldi... İstanbul’da saat 13.59’da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre 6, AFAD’ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi. Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM’ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul’da vatandaşlar birbirine ulaşamadı.

İstanbul büyük depremle sallandı! İstanbul depremi sonrası AFAD’tan önemli uyarı!

 

İstanbul depremi İstanbulluların yüreğini ağzına getirdi. Geçen gün gerçekleşen depremin ardından İstanbul Silivri açıklarında bir deprem daha meydana geldi. Son dakika olarak AFAD depremin büyüklüğünü 5,8 Kandilli Rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Kandilli 'hissedilen' deprem büyüklüğünün ise 6 olduğunu duyurdu. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Deprem İstanbul'un genelinde hissedildi. Büyüklüğü 4'e varan artçı sarsıntılar sürüyor. AFAD'tan ciddi açıklama geldi...


İstanbul’da saat 13.59’da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre 6, AFAD’ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi.


Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı.


Okullar, hastaneler ve AVM’ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul’da vatandaşlar birbirine ulaşamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi