İsmail Saymaz ve Canan Kaftancıoğlu arasında koronavirüs gerginliği!

Siyaset 15.03.2020 - 17:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2735+ kez okundu.
 

İsmail Saymaz ve Canan Kaftancıoğlu arasında koronavirüs gerginliği!

İSTANBUL 'un Beşiktaş ilçesinde koronavirüs tehlikesine rağmen 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi düzenlendi. İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirerek, ‘Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum’ dedi. Kaftancıoğlu ise Saymaz'ı cahillikle suçladı. Bütün siyasi partiler programlarını iptal ederken koronavirüs tehlikesine rağmen CHP Beşiktaş'ta 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu öncülüğünde gerçekleştirildi. Koronavirüs tehlikesine aldırış etmeyen CHP’liler salonu doldurdu. CHP’ye desteğiyle bilinen İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirdi. Saymaz, ‘Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum’ dedi. Kaftancıoğlu İsmail Saymaz'a cahil dedi Canan Kaftancıoğlu ise ''Virüs yayılımı nasıl olur? Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti'' diyerek Saymaz'a yanıt verdi.  Canan hanımın karantinaya alınmasında fayda görüyorum Saymaz ise ''Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum'' dedi.

İSTANBUL 'un Beşiktaş ilçesinde koronavirüs tehlikesine rağmen 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi düzenlendi. İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirerek, ‘Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum’ dedi. Kaftancıoğlu ise Saymaz'ı cahillikle suçladı.


Bütün siyasi partiler programlarını iptal ederken koronavirüs tehlikesine rağmen CHP Beşiktaş'ta 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu öncülüğünde gerçekleştirildi.


Koronavirüs tehlikesine aldırış etmeyen CHP’liler salonu doldurdu. CHP’ye desteğiyle bilinen İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirdi. Saymaz, ‘Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum’ dedi.


Kaftancıoğlu İsmail Saymaz'a cahil dedi


Canan Kaftancıoğlu ise ''Virüs yayılımı nasıl olur? Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti'' diyerek Saymaz'a yanıt verdi. 


Canan hanımın karantinaya alınmasında fayda görüyorum


Saymaz ise ''Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi