İSMAİL KÜÇÜKKAYA EVLİLİĞİ YÜRÜTEMEDİ EŞİNDEN BOŞANDI.

Magazin 30.01.2020 - 09:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2660+ kez okundu.
 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA EVLİLİĞİ YÜRÜTEMEDİ EŞİNDEN BOŞANDI.

İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci boşandı FOX TV’de hafta içi her sabah yayınlanan Çalar Saat adlı programı sunan İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci'den boşandı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada ‘Çalar Saat’ isimli programın sunucusu İsmail Küçükkaya ile Eda Demirci çiftinin anlaşmalı olarak evliliklerine nokta koyduğu öğrenildi. DÖRT SENE EVLİ KALDILAR İsmail Küçükkaya, görsel sanatlar öğretmeni eşi Eda Demirci ile 9 Temmuz 2016 tarihinde evlenmişti. TAZMİNAT VE NAFAKA İSTEMİŞTİ Medyaradar’ın haberine göre, davayı açan Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya’dan 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka istiyordu. medyaradar

İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci boşandı


FOX TV’de hafta içi her sabah yayınlanan Çalar Saat adlı programı sunan İsmail Küçükkaya eşi Eda Demirci'den boşandı.


İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada ‘Çalar Saat’ isimli programın sunucusu İsmail Küçükkaya ile Eda Demirci çiftinin anlaşmalı olarak evliliklerine nokta koyduğu öğrenildi.


DÖRT SENE EVLİ KALDILAR


İsmail Küçükkaya, görsel sanatlar öğretmeni eşi Eda Demirci ile 9 Temmuz 2016 tarihinde evlenmişti.


TAZMİNAT VE NAFAKA İSTEMİŞTİ


Medyaradar’ın haberine göre, davayı açan Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya’dan 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka istiyordu.


medyaradar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi